Ek Gıdada Organik Sebze Meyve
713 görüntüleme
Z
Zeynep D.
2 Haziran 2025 17:33
Ek gıda sürecindeyiz,ve pestisitsiz meyve sebze bulmak çok zor,sayın Osman hocam bildiğiniz tarım zehri olmayan meyve sebze satan bir işletme var mı ?
Z
Zeynep C. ..
3 Haziran 2025 09:54
Merhaba, bebeğim 5 aylık biz de ek gıdaya geçeceğiz. Ben biraz araştırdım. Migros uygulamasının TazeDirekt kısmından alışveriş yapmayı düşünüyorum. Bazı ürünlerinde Pestisit olmadığına dair damga var. Bakın isterseniz
Z
Zeynep D.
3 Haziran 2025 10:48
Teşekkürler migros doğrudan israili desteklediği için boykot ediyorum.

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
5 Haziran 2025 08:21
Merhabalar,
Maalesef Türkiye’ye yayılmış bir organik market zinciri yok . Migros gibi büyük market zincirlerinin organik reyonları var. Bunları kesinlikle takip etmenizi öneririm fakat meyve sebze için aynı şey geçerli değil.  bir de organik ürün satan büyük şehirlerde marketler var, onları deneyebilirsiniz. Maalesef mahalli üreticiler dahi bilinçsiz tarım zehiri kullanarak yiyecekleri kirletmekte. Farkında olmadan da olsa zehir tüketmemize neden olunuyor…
Maalesef Türkiye’ye yayılmış bir organik market zinciri yok . Migros gibi büyük market zincirlerinin organik reyonları var. Bunları kesinlikle takip etmenizi öneririm fakat meyve sebze için aynı şey geçerli değil.  bir de organik ürün satan büyük şehirlerde marketler var, onları deneyebilirsiniz. Maalesef mahalli üreticiler dahi bilinçsiz tarım zehiri kullanarak yiyecekleri kirletmekte. Farkında olmadan da olsa zehir tüketmemize neden olunuyor…
D
Dicle S.
5 Haziran 2025 12:50
Ben kırklareli'nde yaşıyorum burası büyük şehirlere nispeten daha sağlıklı sebze meyve bulabileceğim bir yer olmasına rağmen bu sene kendim ektim cocugumun yiyeceği herşeyi domatesten cilege fasulyeden misira brokoli pırasa pancar biber aklına ne gelirse hepsini ektim başka türlü güvenemiyorum ülkede sertifika almak bile artık bi tanıdık birazda para ödeyerek olur hale geldi son çareyi kendim ekmekte buldum tabi bunun için yerinizin olması lazım yada yeri olan biriyle anlaşmanız lazım başka türlü organik sebze meyveye ulaşmak çok zor gibi geliyor bana
M
Merve
16 Haziran 2025 00:35
Zeynep Hanım hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul Kartal’da organik pazar var. Biz de ek gıdaya geçiyoruz araştırma sürecindeyim. İlk etapta oradan almayı düşünüyorum
E
Elif B.
16 Haziran 2025 13:34
Merhabalar,
İstanbul’da buğday derneğinin kurduğu organik pazarlar var ama bazen gitmek mümkün olmuyor hem İstanbul içi hem de diğer şehirlere kargo ile gönderim yapan üreticiler var. Benim oğlum 16 aylık ben ek gıda süreci başladığından beri buralardan temin ediyorum sebze ve meyveyi.
İstanbul’da buğday derneğinin kurduğu organik pazarlar var ama bazen gitmek mümkün olmuyor hem İstanbul içi hem de diğer şehirlere kargo ile gönderim yapan üreticiler var. Benim oğlum 16 aylık ben ek gıda süreci başladığından beri buralardan temin ediyorum sebze ve meyveyi.
B
Buket A.
20 Haziran 2025 05:04
Merve hanım Kartal’da söylediğiniz organik pazar nerede acaba?
T
Tuğba B. ..
21 Haziran 2025 09:34
Merhaba ipek hanımın çiftliği diye bir satıcı var etinden sebzesine meyvesine herseylero kendi ürünü üretimi izmir konakta satış noktası ama online da gönderiyorlar kuzenlerim yıllardır alışveriş yapıyor gayet memnunlar
E
Eslem K.
7 Temmuz 2025 07:36
Merhaba, ben Bursa'da yaşıyorum, kızım 13 aylık ve 5.aydan aydan beri hep organik alıyorum her şeyini.Burada Şaban Burhan Çiftliği var. Tüm şehirlere kargo gönderiyorlar.Bursa,İstanbul ve Yalova'da Taze Dükkan var bir de.
A
Ayşe K. C.
10 Temmuz 2025 19:56
Eslem hanım çok teşekkürler sayenizde böyle çiglikten haberim oldu instagramdan buldum kendilerini bizde ek gıda için onlarla iletişime geçerim