Ek Gıdada Mama Reddi

167 görüntüleme
N

Neslihan ..

12 Mayıs 2026 22:19
Oğlum tam 7 aylık ek gıdaya başladığımızden beri mama içmeyi reddediyor saba ilk kalktığında içiyor akşam uyuturken zor içiriyorum az az verip bitirmeye çalışıyorum biberonu ek gıdayla birlikte günde kaç defa ne kadar mama almalı
Yeter A.

Yeter A.

12 Mayıs 2026 22:25
Kaç öğün gidiyorsunuz acaba
N

Neslihan ..

12 Mayıs 2026 22:27
2 öğün vermeye çalışıyorum
Yeter A.

Yeter A.

12 Mayıs 2026 22:50
Bizdede o süreçte mama içmek ıstemıyordu ek gıdaya ısteklıyse eger benımkı oyleydı ben yeıdgı kadar verıyodum yanı alsında doymuş oluyordu mamayı önceki gıbı içmesini bekliyordum ama yanlışm ordaydı sorna araya saat koydum 10.30 kahvaltı yaptı mesela 1.30 mama veryodum .düzeldi suan içiyor red zamanalrıdna uykuda verıydoum o uyurken sizinde düzelir inşallah 2 ana bır ara veryrum suan 9 aylık o zamanda oyle veryodum mamayı içirn ama eger ek gıdayı ıyı yiyorsa saat aralarını acın .7 aydan berı mesela gece uyanır içer sabah içer gün içinde 60 cc en fazla tekrar uykuya gecıste içer günde 3 bılemdınz 4 kere 150 bazen daha az
N

Neslihan ..

12 Mayıs 2026 23:06
Bizde neredeyse 3 aylıktan beri gece beslenmesi yok aslında 3.5 ay kadar anne sütü aldı mama destekli bir şekilde ama mamayı hiç çok istekli içmedi
Yeter A.

Yeter A.

12 Mayıs 2026 23:42
Neslihan
Bizde neredeyse 3 aylıktan beri gece beslenmesi yok aslında 3.5 ay kadar anne sütü aldı mama destekli bir şekilde ama mamayı hiç çok istekli içmedi
. Mamasını değiştirmeyi deneyin belki yapmışsınız bilemiyorum. Gece uyanmıyor uyuyorsa acıkmıyorsa kılosu yerindeyse güzle bisey. 3 buxuk aylık gece beslenmesi olmaması biraz erken ama bılemıyrumsa simdi her bebekte farklı oluyor
N

Neslihan ..

22 Mayıs 2026 02:51
Mamasını değiştirdim ama kalkmamayı tercih ediyor kilosu ayına göre gayet iyi doktorumuz gelişiminin ileride olduğu söyledi ilk zaman kendimce suçluluk duygusu duydum aç yatıyor diye mama içirmeyi de denedim ama almadı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir