Ek Gıdada Kabızlık

87 görüntüleme
A

Aleyna K.

8 Ağustos 2025 09:20
Hocam ek gıdaya 6. Ayda tadımla basladık yaklasık 1 ay sadece tadımla gecti . Şimdi sabah kahvaltı ve ara ögün meyve seklinde 10 gündür devam ediyoruz . Ancak 2 haftadır kabızlık problemimiz var . 3-4 günde bir kaka yapıyor , yapısı yumusak ama ıkınıyor . Bugünse aşırı ıkınarak kaka yaptı aşırı sert bir kakaydı beze bile bulasmadı . Kaka yapmayalı 4 gün oldugu için 1 saat önce 6 damla probiyotik verdim ve masaj yapmıstım . Kabız olmaması için nasıl devam etmeliyim yardımcı olursanız cok sevinirim .
Ö

Özlem Y. ..

8 Ağustos 2025 10:16
Ek gida surecinde kabızlık genelde oluyor biz de yasamistik. Sıvı tuketimini artirin, yoğurt iyi oluyor bir de biz karnına masaj yapiyorduk faydasıni görmüştük.
A

Aleyna K.

8 Ağustos 2025 11:51
Tesekkür ederim
Fadile B.

Fadile B.

8 Ağustos 2025 13:07
Ek gıdasına zeytinyağı koyun ve her beslenmeden önce mama veya süt içsin ek gıda kapanış olarak da mama veya süt havalar sıcak 30 ml su da verebilirsin biberon yoksa 3 tatlı kaşığı da olur daha rahat yapacak böyle
A

Aleyna K.

8 Ağustos 2025 19:05
Su veriyorum pipetli bardagıyla içiyor her yemekten sonra
G

Gülizar T. ..

9 Ağustos 2025 09:20
Ne kadar su veriyorsunuz su miktarını arttırabilirsiniz lifli gıdalardan zengin beslenebilirsiniz bide mor erik kaynatıp posa kısmını azıcık suyu ile karıştırıp bebeğinize verin kabızlık sorununu gerçekten çözüyor
A

Aleyna K.

11 Ağustos 2025 04:55
Teşekkür ederim deneyecegim 🌸
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

11 Ağustos 2025 07:10
Anne sütü veya mama alımını azaltmayın, ek gıda ile birlikte su da sunabilirsiniz. Her yediği besinden sonra, hem ağzını temizlemek hem de kabızlığı önlemeye yardımcı olmak için yaklaşık 1 yemek kaşığı su vermeniz hem sizin için hem de bebeğinizin tolere edebilmesini sağlar💐
Ş

Şerife O. ..

11 Ağustos 2025 07:38
Ben verdigim sebzelere genelde zeytin yağı ekliyorum bir de her öğünden sonra mutlaka su veriyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir