Ek Gıdada Ağız Kapatma Problemi
58 görüntüleme
H
Helin Ö. B.
26 Aralık 2025 08:29
Selamlar. Bebeğim tam 6 aylıkken ek gıdaya geçiş yaptı. Tadımlardan başladık.(öncesinde çok istekli idi ve tüm yediklerimize saldırıyordu yemek istiyordu)
Tadımların ilk birkaç günü normal ilerledi 1-2 kaşık tadım yapabiliyordu . Daha sonra birkaç besinde havuç,balkabağı vs yemek istemedi ve ağzımdakini kusmak istedi ve kusarak çıkardı. O günden beri de ağzını hiçbir
Şekilde açmıyor. Haftaya 7 aylık olacak fakat süreci ilerletemiyoruz .şuan için sadece biz yemek yediğimizde bizimkileri istiyor . Salata suyu verince içiyor mesela .
Muz ve labne içinde tadını alınca ağzını açıyor. Onun dışında hiçbir şeye ağzını açmıyor kilitliyor .süreci nasıl ilerletmem gerekiyor ? Neredeyse her yiyeceği denedim ve dediğim gibi sadece muz ve labne için ağzını açtı. Ne yapmalıyım?
Tadımların ilk birkaç günü normal ilerledi 1-2 kaşık tadım yapabiliyordu . Daha sonra birkaç besinde havuç,balkabağı vs yemek istemedi ve ağzımdakini kusmak istedi ve kusarak çıkardı. O günden beri de ağzını hiçbir
Şekilde açmıyor. Haftaya 7 aylık olacak fakat süreci ilerletemiyoruz .şuan için sadece biz yemek yediğimizde bizimkileri istiyor . Salata suyu verince içiyor mesela .
Muz ve labne içinde tadını alınca ağzını açıyor. Onun dışında hiçbir şeye ağzını açmıyor kilitliyor .süreci nasıl ilerletmem gerekiyor ? Neredeyse her yiyeceği denedim ve dediğim gibi sadece muz ve labne için ağzını açtı. Ne yapmalıyım?
E
Emine
26 Aralık 2025 09:02
Benşmkide aynı ona yaptığım sebzeleri sağlıklı tarifleri beğenmedi ille bizim çorbadan yemekten istiyor bende yemekleri ona uygun yapıyorum çorbamızdan yemeğin suyundan içine biraz tam buğday ekmeğiyle veriyorum öyle yiyor bizimle
A
Aybike Ç. ..
26 Aralık 2025 09:05
Benim bebeğimde aynıydı sürekli ağzından atıyordu yiyecekleri ama benim yediklerime saldırıyordu abende ona yaptığım şeyden yiyerek çözüm buldum bi deneyebilirsiniz önce ben bir kaşık yiyorum sonra o yiyor
H
Helin Ö. B.
26 Aralık 2025 09:31
@Aybike Çavuşoğlu öylede yapıyorum ya baya iştahlı yiyorum yok bir öğrenmiş ağzını kilit etmeyi🤦