Ek Gidaa

80 görüntüleme
A

Aysel.nur K.

17 Haziran 2025 11:42
Hocam çok acil cevaplarmisiniz oğlum 8 aylık olucak ama ne verirsem hepsini reddediyor.ek gıda.surecimiz.cok.kotu.geciyir.hersey.deniyorum ama ağzını.acmiyot bende tadını.alsin diye biraz zorla veriyorum istemediğim bir duurm ama açmıyor.ne yapayım .ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ,kilosu 7650 doğum kilosu 3090 72 cm iyimi sizce ve ne yapmalıyım aşırı.kaygiliyim??
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

17 Haziran 2025 15:06
Çocuğunuzun doğduğu kiloya göre gayet kilosunun iyi olduğunu söyleyebilirim. Süreçte yaptığınız hataları görmek için fiziki olarak çocuk doktorunuzla ya da online danışmanlık başka bir doktorla görüşmenizi öneririm. Sadece şunu söyleyebilirim zorla beslemeye çalışmak sizi bir yere götürmeyecektir.
A

Aysel.nur K.

17 Haziran 2025 15:17
Hocam etrafındaki inslanlar hepsi zayıf diye diye gerçekten psikolojimi bozdular bebeğimi yapısı bu demekten sıkıldım tşk ederim sadece iştahsız bir bebek olucak diye korkuyorum anne sütü veriyorum yetmez dyorlar sürekli.coocuk.ac kalır.dyorlar birde günde ne kdr su.vermeliyim ?
A

Ayşenur G. ..

17 Haziran 2025 22:05
Merhabalar. Bebeğim 6 aylık. Sadece fikir vermek amaçlı yaziyorum. Ek gıdayı en başta benim bebegim de istemiyordu. Biz masaya yemek yemeye oturunca onu da oturttum. Ve onun yiyeceği yemeği büyük bir tabağa koyup üçe ayırdım. Önce ben babasına AAAa diye ağız açtırarak yedirdim. Sonra babası bana aynı şekilde. Sonra ona teklif ettik. İlk bir iki seferde çok işe yaramadı ama daha sonra kaşığı uzatınca ağzını açmaya başladı. Ama işte içi fakir en çok mercimek çorbasını seviyor şimdi :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir