Ek Gıda Yoğurt Tepkisi

120 görüntüleme
M

Meliszümra

28 Kasım 2025 03:35
5 ay23 günlük ek gıdaya başladık yoğurttan sonra kakada kan ve ertesi gün cildinde döküntü oldu. Sebzelere geçiş yaptık. Günde 2 tadım olacakmış aynı sebzeyi mi vermeliyim 3 gün 2 şer öğün atıyorum sadece kabak mı yemeli?
S

Sümeyye D. İ.

28 Kasım 2025 04:46
Bebeğinizin süte alerjisi var yüksek ihtimalle. Bi test yaptırın çünkü derisinde de döküntü olmuş. Benim bebeğimde de var. 1buçuk yaşına geldi hala geçmedi. Poposunda pişik oluyor şuanda sadece. Kanlı kakayla başlamıştı.
S

Sümeyye D. İ.

28 Kasım 2025 04:48
Ek gıda için de acele etmeyin bence. Ben3 gün kuralına uymuştum ama şimdi gereksiz görüyorum. Riskli alerjik gıdalarda belki yapılabilir. Ama her gün bir sebze denemesi yapabilirsiniz hafif zeytinyağıyla karıştırarak
S

Sümeyye D. İ.

28 Kasım 2025 04:50
Alerji doktoruyla beraber diyetler yaptım. Kademeli olarak diyeti açtıktan sonra tamamen açtı doktor. Ama birşey farketmedii. Sadece kanlı kakası gitti büyüyünce. Şimdi pişik yapıyor yediği anda. Anne sütü alıyordubenim bebeğim. Ben diyet yapmıştım başta. Sonra ek gıdada ona yoğurt yediremedim
M

Meliszümra

28 Kasım 2025 04:53
Benim bebeğimde anne sütü alıyor ama aarada da mama veriyorum benim sütümde birşey olmadı yoğurtta hep tüketiyorum bu sadecekendisi yoğurt yedikten sonra oldu.ilk günde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir