Ek Gıda Yoğurt

136 görüntüleme
Ç

Çağla E.

16 Temmuz 2025 20:37
Merhaba 3. Ay gibi yeşil ve mukuslu kakadan dolayı bebeğimi doktora götürdüm ve alerjiden şüphelendi ama kakasında kan olmadığı için test va yapmadı. Şimdi ek gıda tadımlarına başladık fakat yoğurt için onu en sona bırakalım dedi ne kadar sonra olduğunu söylemedi. Bu tarz alerji şüphesi olup yoğurt yediren olsu mu ? Yoğurt tadımını ne zaman yaptırmalıyız yada ilk yoğurdu laktozsuz mayalasam mı kafam karıştı
H

Hülya G. ..

16 Temmuz 2025 20:53
Benim oglumun alerjik egzamasi vardı. Test yaptıralım demişti doktor ama bazı sebeplerden dolayı yaptıramadık. Neye alerjisi olduğunu öğrenemedik yani. Ancak bize yoğurdu sonraya bırakalım denmediği için ben ilk zamanlarda meyveler ve yogurtla basladim. Bir sorun olmadı. İsterseniz biraz zaman geçtikten sonra üç gün kuralına göre deneyin yoğurdu.
Elif İ. D.

Elif İ. D.

17 Temmuz 2025 07:20
Bizimde süt alerjimiz var ek gıdaya meyve ve sebze ile başladık önle bitince yoğurt tadımı yapacağız yavaş yavaş ilerleyelim yoğurt için acele etme dedi doktorumuz.
Ç

Çağla E.

17 Temmuz 2025 20:35
Benim kafamıda bu karıştırdı işte ne kadar zaman sonra denemeliyim
Ş

Şule Y.

17 Temmuz 2025 21:08
Vereceğiniz her ürünü 3 gün deniyorsunuz zaten meyve sebze bunlar ortalama 1 ay sürer o sizin kaç ürün denettirmek istediğinize göre değişir en sonda yoğurdu denersiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir