Ek Gıda Yerken Öğürme Kusma

58 görüntüleme
D

Dilan S. ..

4 Temmuz 2025 18:58
Oğlum 9 aylık. Yemek yemekten resmen nefret ediyor. Yani tabağı gizleyip kaşığı ağzına öyle götürüyorum düşünün. Mama sandalyesinde durmaz aşırı hareketli zaten. Hemen her yolu da denedim mamayı zorla içiyor. Öğürüp kusmalari var taneli tanesiz fark etmez iki kaşık yer sonra öğürmeye başlar. Yani aylardır böyle o kadar yoruldum ki anlatamam. Eylülde iş başı yapacağım nasıl bırakıp gideceğim hiç bilmiyorum. Aklim hep onda kalacak. Böyle olup bebeği ileride düzelen anneler var mı? İlerisi için çok korkuyorum. Baskı da yapmadım hatta sevdiği bir şey fark edersem onu da normal ölçülerde verdim aman yesin de yesin demedim. Dişler yeni çıktı toplam 6 diş oldu. Uzun zamandır böyle o yüzden dişle ilgili değil genel bir iştahsızlık var:((
E

Esin Ü. ..

5 Temmuz 2025 06:53
Benimki de 8 aylık önceden güzel yerdi bir haftadır benimki de öyle ağzına ne versem öğürüyor yemek istemiyo bazen de geri kusuyor doktora götürüm bı süreç geçer dedi ama gelin bir bana sorun aç kalıyo diye çok üzülüyorum yemedikce içmedikce oturup ağlayasim geliyo resmen
D

Dilan S. ..

5 Temmuz 2025 07:02
Yani benimki zaten iştahsız bir bebek ara ara gelgitleri oldu bir yedi bı yemedi dişten dedim başka rahatsızlıklari vardı ama iki gündür başa sardık çok yoruldum ne versem bekletiyor oyalıyorum bir şeyler koyuyorum önüne ama yine aynı yani ne yapacağımı şaşırdım. Ağzında biriktirdikçe de yutamiyor öğürüyor hele sabahları tam savaş veriyoruz. Bir yumurta bile yemiyor öğürünce fazla gitmiyorum üstüne ama aşırı yıprandım. Kahvaltıdan 1 saat sonra mama içer 100 CC kadar. Sonra 3 saat aç bırakırim ama yine aynı. Yani açlığını uzatsam öğünü şaşacak o yüzden bilemiyorum doğru mu yanlış mı yapıyorum belki iyice açıksa yer de yani 3 4 saat de ideal ama yemeyen çocuk yemiyor:((
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

5 Temmuz 2025 09:15
Normalde de olabilecek bir durum ama bence bu yaş için kansızlık baktırarak yol almalısınız.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir