Ek Gida Yemiyor Ağzını Kilitliyor
115 görüntüleme
M
Merve N. A.
29 Haziran 2025 06:00
Bebegim 8 aylik ek gıdayı sadece baslarda ağzını açtı sonra hep ağzını kilitledi sebebi ne olabilir acaba
S
Semanur Ş.
29 Haziran 2025 06:42
Fazla mı verdiniz acaba yani çok mu yüklendiniz yesin diye sürekli sevmediği tatlardan verdiyseniz o da sebep olmuş olabilir
B
Beyza E.
30 Haziran 2025 19:40
sevdiği bir meyve varsa uzun süre sadece onu vermeyi deneyin benim bebeğimde pütürlü ağzında kalan muz salata ne varsa öğürüyor 7. aydan beri zorlamadan yoğurt gibi sulandırarak bir şeyleri vermeye çalışıyorum ne zaman düzelir bende merak ediyorum 🤦🏻♀️
M
Merve N. A.
30 Haziran 2025 20:54
Fazla vermedim aslında fazla da yemedi hiç başlarda ağzını açıyordu ama aşırı da yemiyordu sadece yogurt ve meyveye açıyordu zaten sebze yine yok şimdi iyice kapandı hiç birine açmıyor önüne koydum elledi de dökülmesini vs öyle umursamadim serbest bıraktım hep 7.ayda sadece il değişimi yaptik orda kendim vermeye çalıştım az açtı eve dönünce iyice kapadı ondan mı oldu acaba
D
Dilan ..
1 Temmuz 2025 06:09
Merhaba bebeğiniz sade anne sütü mü aldı?
M
Merve N. A.
1 Temmuz 2025 06:10
Evet sadece anne sütü
M
Merve B.
1 Temmuz 2025 06:45
Diş atak hastalık herşey olabilir yada sadece canı istemiyor bile olabilir bence zorlamayın sonra tiksinti gelir bu sefer hiç yemek istemez zaten artık hayatı boyunca bu yemekleri yiyicekler bence şuan kilo azalması yoksa ara ara teklif edin yani uykudan uyanıp aç olduğunda anne sütünden önce ilk ek gıda teklif edin sonra anne sütü olarak ilerleyin yada günde 4 öğün veriyorsanız bu süreçte öğün sayısını azaltıp sonra bebişin keyfine göre cogaltabilirsiniz tekrardan bende o hatayı çok yapıyorum hep tabak bitsin istiyorum ama unuttuğumuz bir nokta var onlar küçük insan ve az birşey bile onları doyurabiliyor umarım tekrar eski istahiniza kavuşursunuz
M
Merve N. A.
1 Temmuz 2025 07:45
Evet haklısınız kilo azalmıyor ama az alıyor artık bunun ek gida ile ilgili olduğunu da düşünmüyorum aslında çünkü hala yüzde 90 anne sütü ile besleniyorlar biraz ağırdan alayım artık inşallah düzelir teşekkürler
M
Merve B.
1 Temmuz 2025 07:56
İnşallah canım endişe etmeyin belli bi aydan sonra bebeklerin kilo alımı azalıyormuş bende doktoruma danismistim o da artık daha çok harekette etmeye başladığı için çok doğal demişti bebeğinizi sağlıcakla büyütün inşallah bu tarz problemler çok zorluyor anneleri ama umarım hızlıca geçer rica ederim 😍