Ek Gıda Yemiyor
142 görüntüleme
S
Selma ..
12 Mart 2026 15:25
Kızım 6 ay 10 günlük ek gıdaya başlamadan gayet ilgisi vardı başladığımızda da ilk birkaç gün iyiydi ağzını açıyordu papates denediğim gün boğazına kaçırır gibi oldu öksürerek çıkardı onun mu etkisi bilmiyorum sonrasında ağzını açmaz oldu oyalayarak verdiğim şeyleri de geri tükürüyor yutmuyor ağlıyor istemiyor meyveye geçtim belki sever yer diye işe yaramadı ne yapabilirim
G
Gülcan Ş.
12 Mart 2026 15:42
Bir süre vermeyin hiçbir şey siz yiyin o size baksın daha yolun başındasınız zaten daha yumuşak yicekler deneyin yoğurt gibi kendiniz yiyin ona da vermeye çalışın belki öyle öyle alışır yer

Ayşe D.
12 Mart 2026 15:52
baştan beri aynı durumdayız bazen 4 5 kaşık açıyor devamını istemiyor 9 aylık olucak hala daha ek gıdaya istekli değil
S
Selma ..
12 Mart 2026 16:03
Bir süre vermeyin hiçbir şey siz yiyin o size baksın daha yolun başındasınız zaten daha yumuşak yicekler deneyin yoğurt gibi kendiniz yiyin ona da vermeye çalışın belki öyle öyle alışır yer
S
Selma ..
12 Mart 2026 16:07
baştan beri aynı durumdayız bazen 4 5 kaşık açıyor devamını istemiyor 9 aylık olucak hala daha ek gıdaya istekli değil
G
Gülcan Ş.
12 Mart 2026 16:16
Benim kızım da 9 aylık ek gıdayla ve mamayla arası yok yemeğe beraber oturmaya çalışıyoruz belkı yoğurt yer gerisi yok aç da bırakıyorum ama bilmiyorum yaa nasıl düzelecek kilomuz alt sınırda

Ayşe D.
12 Mart 2026 17:00
bazen dişten dolayı da iştahları kapanıyor inşallah öyle bi şeydir
Yükleniyor...