Ek Gıda Yememe 1,5 Yas

208 görüntüleme
D

Damla D.

21 Haziran 2025 12:03
Bebegım 1,5 yasında formul mama ıle besleniyor. Ne yedirirsem ittiriyor aç olarak ılk yemek yedırmeyı deniyorum ne yogurt ne yemek hıcbısey yemıyor arada meyve tuketıyor sadece devamlı olarak formul mama ıcıyor doktor gelısımı ıyı 2 yasa kadar ıcebılır dedı ama asla bısey yemıyor ben nasıl ılerlemelıyım bu durumu yaşayan var mı ? Terapist ile ilerlesem nasıl olur
A

Aydan E.

21 Haziran 2025 12:14
ayy benim kızım da 1 bucuk yasında emiyor bende yedıremıyordum sonra yogurtla ne verirsem her seyı yedıgını farkettım o yuzden butun yemekleri yogurtla karıstırıyorum siz de sevecegi bir tad yakalayın karsısında istahla yemek yiyin eline plastık catalı verın kendı yesın
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

21 Haziran 2025 12:15
Öncelikle terapiste ihtiyacınız olup olmadığına karar vermeniz için değerlerinizi doktorunuza değerlendirmeniz lazım. Eğer çocuğun gelişimini geride bırakacak derecede bir sıkıntı varsa bu durumda terapist düşünülebilir…
N

Neslihan K.

21 Haziran 2025 12:16
Aynı durumu ben de yaşıyorum. 13 aylık hala mama yiyor ek gıdayı görür görmez dilini dışarı çıkartıp yemiyor. Ben de çok zorlamıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum
D

Damla D.

21 Haziran 2025 12:18
Bana doktor zorlamamamı soyledi . Yaklasık 3,4 aydır aynı kilodayız☹️
H

Hesna N.

21 Haziran 2025 12:28
Aynı bizim durum benm kızım da ne yoğurt alakası yok ağzına bsey sürmüyr 😔 çok canım sıkılıyor sadece emiyo neden böyle yapıyorlar ki acaba
D

Damla D.

21 Haziran 2025 12:29
Bılmıyorum belki de iştahlanırlar yaa her gün deniyorum farklı şeyler belki yer umuduyla herşey çöp oluyor😔
B

Büşra K.

25 Haziran 2025 20:49
Merhaba benim de oğlum 20 aylık olacak hiçbir şey yemiyor 10 kilo kan sonuçları iyi fakat doktorumuz bi beslenme terapisi almamızı önerdi. Mama da içmiyor yalnızca ara öğün tarzı meyveli şeyler yiyor
N

Nida D. ..

26 Haziran 2025 11:30
Benim oğlumda 1.5 yaşına kadar hicbisey yemedi zorluyodum en son artik benim sinirlerimde yipranmaya başlamıştı fakat çok yanlış ilerledigimi farkettim. Sabırla her öğün yapıp önüne koydum kendi yemek istiyormuş meğerse. Şimdi bende yediriyorum kendide yiyor döke saça müdahale etmiyorum. Faydası var mı bilmiyorum ama doktor önerisiyle balik yağına başladık sabah yumurtasina 2-3 günde bir besin mayasi ekliyorum. İştah açıcı olduğunu söylüyorlar. Deneyebilirsiniz hemde faydalı
Ş

Şükran K. ..

26 Haziran 2025 19:22
Hangi balık yağına başladınız sevdi mi tadırı
D

Damla N. M.

26 Haziran 2025 21:28
Benimde oğlum şuan 1 yaşında, 33 haftalık doğmuştu Bizede doktorumuz balık yağı önerdi ve möhler aldık tavsiyesi üzerine
Ş

Şükran K. ..

1 Temmuz 2025 19:27
Beğendi mi tadını içiyor mu
N

Nida D. ..

2 Temmuz 2025 10:36
Ben yiyeceklerinin içine yada mamasina koyuyorum. Ocean in balik yagi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir