Ek Gıda Yemek İstememe

120 görüntüleme
V

Visal m. ..

21 Temmuz 2026 10:43
Kızım 9 aylık kilosu 9.200 bir haftadır ek gıdayı sadece bi iki tatlı kaşığı kadar yiyor bir iki kaşıklar sonra yemek istemiyor ağzını sıkıyor tam açmıyor ama konu kuru ekmek olunca çok seviyor ekmeğin parclarini kendisi yiyiyor günde sadece 3 ana öğün veriyorum ara öğünler yemiyor bu normal mi bu konuda ne yapmam lazım
M

Melda E.

21 Temmuz 2026 11:25
Benim bebeğim de öyle hatta 3 ana öğün genelde fazla geliyor 2 ana + 1 ara öğün yapıyor. Sabahları diğer öğünlere göre bir tık fazla yiyor ama akşamları mama kaşığı ile 3-4 taneyi ağzını hevesli açıp alıyor sonrasında kafasını çevirme, dişlerini sıkma yapıyor. Normaldir diye düşünüyorum bilmiyorum aç olsa heralde istekli yer. Sizin emzirme düzeniniz nasıl acaba ben fazla emzirdiğim için mi yemiyor diye düşünüyorum.
V

Visal m. ..

21 Temmuz 2026 11:35
Bende fazla emziriyorum büyük ihtimalle öyle dir normalde kızım ek gıdaya çok hevesliydi hastayken ilacını zorla verdiğimiz için her şeyi ilac zannediyor birde koklamda yemiyor 路♀️
Begüm A.

Begüm A.

21 Temmuz 2026 13:57
Benim kızım da aynı yahu bu aylar hep aynı galiba 🤷♀️tabiki sosyal medya çok farklı ama . Günde kaç kere emziriyorsunuz acaba
M

Melda E.

21 Temmuz 2026 13:59
Begüm Aksoy
Benim kızım da aynı yahu bu aylar hep aynı galiba 🤷♀️tabiki sosyal medya çok farklı ama . Günde kaç kere emziriyorsunuz acaba
5-6 kez emziriyorum genelde. Siz?
Begüm A.

Begüm A.

21 Temmuz 2026 14:01
Melda Erol
5-6 kez emziriyorum genelde. Siz?
Ben sağarak besliyorum ama benim de o civarda oluyor gece ile birlikte.Doymadığını düşünüyorum ek gıda ile sütünü içirip uyutuyorum mecbur tam tersi olması gerekiyor aslında ek gıda ile doymaya başlaması gerekiyor ama bizimki de ağzını açmıyor ağlıyor her bir şey vermeye kalktığımda
M

Melda E.

21 Temmuz 2026 14:06
Begüm Aksoy
Ben sağarak besliyorum ama benim de o civarda oluyor gece ile birlikte.Doymadığını düşünüyorum ek gıda ile sütünü içirip uyutuyorum mecbur tam tersi olması gerekiyor aslında ek gıda ile doymaya başlaması gerekiyor ama bizimki de ağzını açmıyor ağlıyor her bir şey vermeye kalktığımda
Aynen öyle yapıyorum ben de akşam uyumadan önce ek gıda veriyorum az yediği için emziriyorum. Umarım geçici süre olur tabi sonsuza kadar yemeyecek değil ama sinir bozucu oluyor yemek zamanları.
Begüm A.

Begüm A.

21 Temmuz 2026 14:08
Melda Erol
Aynen öyle yapıyorum ben de akşam uyumadan önce ek gıda veriyorum az yediği için emziriyorum. Umarım geçici süre olur tabi sonsuza kadar yemeyecek değil ama sinir bozucu oluyor yemek zamanları.
Aynen öyle kan yer içinde kalıyorum yemek yedirirken
V

Visal m. ..

21 Temmuz 2026 14:10
Begüm Aksoy
6 .7 defa benimki gecleri kalkıp emiyor çoğunlukla
T

Tuğba B. ..

21 Temmuz 2026 14:28
Ara öğün vermeyin bebeğinizi takip edin. Ara öğün uerse ana öğünü iştahlı yemiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir