Ek Gıda Yemek İstememe
106 görüntüleme
S
Sibel Y. G.
19 Nisan 2026 22:26
Oğlum 6ay 21 günlük ek gıdaya 5.5aylıkken tadım şeklinde başladık ilk başta birkaç çay kaşığı da olsa yiyordu ama şuan yemek istemiyor ağzını açmıyor birkaç gün ara mı versem ne yapsam bilemedim anne sütü ile besleniyor emzirdikten 1 saat sonra falan veriyorum genelde
R
Rumeysa K.
19 Nisan 2026 22:55
Emzirme ek gida yerini değiştirebilirsiniz ek gıdadan 1 saat sonra emzirme. Daha açken önce ek gıda teklif etseniz belki daha iştahlı olur 6-7 aylık bebek 1 saatte acıkmıyor artık sanki o yüzden reddediyor olabilir
R
Rabia ..
19 Nisan 2026 23:05
Eğer bi kaç kez yesin diye ısrar edip zorladıysanız ondan da yemek istemiyor olabilit
S
Sibel Y. G.
19 Nisan 2026 23:10
Emzirme ek gida yerini değiştirebilirsiniz ek gıdadan 1 saat sonra emzirme. Daha açken önce ek gıda teklif etseniz belki daha iştahlı olur 6-7 aylık bebek 1 saatte acıkmıyor artık sanki o yüzden reddediyor olabilir
S
Sibel Y. G.
19 Nisan 2026 23:18
Eğer bi kaç kez yesin diye ısrar edip zorladıysanız ondan da yemek istemiyor olabilit
R
Rabia ..
19 Nisan 2026 23:23
Sebzelerin tatsız tuzsuz oluşundandır yemeye devam eder diye düşünüyorum, bizde de ek gıda reddi olmuştu ben zorlamıştım biraz, sonrasında ara verdim düzeldi, sizde iki gün filan ara verin
S
Sibel Y. G.
19 Nisan 2026 23:30
Sebzelerin tatsız tuzsuz oluşundandır yemeye devam eder diye düşünüyorum, bizde de ek gıda reddi olmuştu ben zorlamıştım biraz, sonrasında ara verdim düzeldi, sizde iki gün filan ara verin
Yükleniyor...