Ek Gıda Yemek İstememe
69 görüntüleme
C
Cansu Ü.
7 Mart 2026 11:21
Merhabalar, benim oğlum 11,5 aylık. Ek gıda yemek istemiyor. Önceden çorba yoğurt ekmek evde hazırladığım mamalardan azda olsa yerdi şimdi bir tek yoğurt yiyor onuda canı isterse. Parçalı şeyler veriyorum bazen elinde yiyor sonra hepsini mıncıklayıp atıyor. Elimde bölüp veriyorum tükürüyor veya ağzından eliyle çıkarıyor. Elinde olanıda sallayıp atıyor elinden. Mama içerken hiç bir sorunumuz yok. Çalışıyorum, annem bakıyor sürekli bir şeyler yapıyor yedirmeye çalışıyor ondada yemiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artık.
T
Tuğba B. ..
7 Mart 2026 11:27
Merhaba cansu hnm bizde 11 aylığız. Sabah hergün değişik çeşit yapıyorum çok az yiyor iştahla yediği tek şey tarhana . Bende onu çeşitlendiriyorum içine kıyma,sarımsak,kuskus fln atıp daha besleyici hale [getiriyorum.Uyumadan](getiriyorum.Uyumadan) öncede yulaf ununu pişiriyorum içine muz ,armut bebe bisküvisi katıyorum birde onu iştahla yiyor. Diğer her şeyi [2.kaşıkta](2.kaşıkta) ağzını kitliyor
C
Cansu Ü.
7 Mart 2026 11:30
Merhaba cansu hnm bizde 11 aylığız. Sabah hergün değişik çeşit yapıyorum çok az yiyor iştahla yediği tek şey tarhana . Bende onu çeşitlendiriyorum içine kıyma,sarımsak,kuskus fln atıp daha besleyici hale [getiriyorum.Uyumadan](getiriyorum.Uyumadan) öncede yulaf ununu pişiriyorum içine muz ,armut bebe bisküvisi katıyorum birde onu iştahla yiyor. Diğer her şeyi [2.kaşıkta](2.kaşıkta) ağzını kitliyor
T
Tuğba B. ..
7 Mart 2026 11:32
Tuğba hanım , ne yapacağımı şaşırıyorum. Akşamları bende uyurken yulaflı muzlu bebe bisküvisi, mama ekleyerek yapıyorum. Birde bizim uykuya biberon ile geçme alışkanlığı var onuda çözemiyoruz bir türlü. Gece sık uyanıyor bu yüzden, alışkanlık oldu.
S
Ssssss
7 Mart 2026 12:01
Bizde 9.5 aya doğru gidiyoruz püre sevmiyor taneli şeyler sevmiyor çeşit çeşit yapıyorum yemekler tat duyusu gelişsindiye seçiciliğe erken başladı malesef yemiyor mama içen bir bebekde değil sütümde doyurmuyor artık büyüdü ne yapacağımı bende bilmiyorum

Hatice C. ..
7 Mart 2026 12:39
T
Tuğba B. ..
7 Mart 2026 12:51
Merhaba bebe bisküvisiyle yulafi su ile mi pisiriyosunuz sütle mi acaba
T
Tuğba B. ..
7 Mart 2026 12:52
Havucu rendenin ince yeri ile rendeleyip zeytinyağı ile az pişiriyorum sonra içine ceviz bebe bisküvisi koyup yuvarlıyorum hindistan cevizine buluyorum bunu da seviyor .

Hatice C. ..
7 Mart 2026 13:16
Merhaba su ile pişiriyorum yulafı. Sonra bebw bisküvisi ,muz ,armut ekliyorum içine . BAZEN ceviz de rendeliyorum bunu severek yiyor