Ek Gıda Yardım

57 görüntüleme
A

Ayşe H. B.

16 Temmuz 2026 08:16
Sevgili anneler kızıma ek gıda başladım ilk gün kabak ikinci gün tatlı patates 3 gün kuralı ile de yoğurt verdim. Yoğurdun 3.gününde kakasında mukuslu yapı vardı. Bırakmam mı lazım bugün ve bugünden sonra ne yedirecem. Yardımcı olur musunuz (5ay 10 gün)
Ö

Öykü K.

16 Temmuz 2026 08:21
Merhaba yogurtu kesin biraz vermeyin 1 hafta sonra tekrar deneyin 5ay 10 gün her seyi denemek için biraz riskli dişi az olacagından patates havuc deneyebilirsiniz ama sadece tatmalı zaten tam olarak bi tabağı bitirmesine gerek yok
A

Ayşe H. B.

16 Temmuz 2026 08:25
Öykü Karaduman
Merhaba yogurtu kesin biraz vermeyin 1 hafta sonra tekrar deneyin 5ay 10 gün her seyi denemek için biraz riskli dişi az olacagından patates havuc deneyebilirsiniz ama sadece tatmalı zaten tam olarak bi tabağı bitirmesine gerek yok
Hep patates havuç mu olacak
Ö

Öykü K.

16 Temmuz 2026 08:31
Valla inanır mısınız ben 1 yaşına kadar her gun aynı seyi verdim onları yiyodu cunku sadece yumurta sarısından omlett yapabilirsiniz yumusak bi lor peyniri deneyebilirsiniz pancar buharda haslayıp ezebilirsiniz brokoli olabilir biraz limonda sıkarsınız yani verilcek şeyler bulunur ve zamanla daha cok secenek olcak zaten tadım yaptırın heveslisiniz ama sabretmeniz gereken de bir dönem 🥹
A

Ayşe H. B.

16 Temmuz 2026 08:36
Öykü Karaduman
Valla inanır mısınız ben 1 yaşına kadar her gun aynı seyi verdim onları yiyodu cunku sadece yumurta sarısından omlett yapabilirsiniz yumusak bi lor peyniri deneyebilirsiniz pancar buharda haslayıp ezebilirsiniz brokoli olabilir biraz limonda sıkarsınız yani verilcek şeyler bulunur ve zamanla daha cok secenek olcak zaten tadım yaptırın heveslisiniz ama sabretmeniz gereken de bir dönem 🥹
Hep emse doysa aslında ne vercem düşüncesi olmaz ama bu da bir süreç ve olmalı.
Ö

Öykü K.

16 Temmuz 2026 08:39
Valla keske o kadar kolay olsa ama şıp diye gecicek siz istekli olursanız o da cok istekli olur yemek yemeye bide sofraya oturtmaya calısın sizi gorsun yerken daha iştahlı bebek olur
A

Ayşe H. B.

16 Temmuz 2026 08:53
Öykü Karaduman
Valla keske o kadar kolay olsa ama şıp diye gecicek siz istekli olursanız o da cok istekli olur yemek yemeye bide sofraya oturtmaya calısın sizi gorsun yerken daha iştahlı bebek olur
Teşekkür ederim 🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir