Ek Gıda ve Su

91 görüntüleme
B

Büşra ..

3 Mart 2026 23:09
yarın ek gıda tadımına başlıyca, su ne zaman vermeliyim? Tadım değil de yemeye başladığında mı su veriliyo 5buçuk aylık bebek
G

Gamze S.

3 Mart 2026 23:10
Bizlerde yeni başladık ben her verdiğim besin sonrasında 1 çay kaşığı kadar su teklif ediyorum şu an için bence yeterli anne sütü alıyorsa
B

Büşra ..

3 Mart 2026 23:11

Gamze Soğan

Bizlerde yeni başladık ben her verdiğim besin sonrasında 1 çay kaşığı kadar su teklif ediyorum şu an için bence yeterli anne sütü alıyorsa

Anne sütü, mama karışık veriyorum. Sizin bebeğiniz kaç aylıktı ? Suyu kaşıkla mı içirdiniz biberon mu? Ne şekilde 😢
Afranur K.

Afranur K.

3 Mart 2026 23:12
Ek gıdaya başladığınız anda kilo başına 20-25 ml kadar suyu teklif edebilirsiniz. Bebeğiniz içerebilir içmeyedebilir bu Arada aynı ek gıda gibi su içmeyi , bardak, pipet kullanmayı öğrenecek bu sayede.

1 yaşından sonra da aynu yetişkinler gibi düzenli su içmeye başlayabilirler.
G

Gamze S.

3 Mart 2026 23:13
6,5 aylık olduk ben şu an kaşıkla veriyorum tadım süreci olduğu için bir kaç hafta sonra öğünleri artırınca biberonla vermeyi düşünüyorum sizlerde danışın dilerseniz doktorunuza
B

Büşra ..

3 Mart 2026 23:13

Afranur Keskin

Ek gıdaya başladığınız anda kilo başına 20-25 ml kadar suyu teklif edebilirsiniz. Bebeğiniz içerebilir içmeyedebilir bu Arada aynı ek gıda gibi su içmeyi , bardak, pipet kullanmayı öğrenecek bu sayede.

1 yaşından sonra da aynu yetişkinler gibi düzenli su içmeye başlayabilirler.

Çok teşekkür ederimm
B

Büşra ..

3 Mart 2026 23:14

Gamze Soğan

6,5 aylık olduk ben şu an kaşıkla veriyorum tadım süreci olduğu için bir kaç hafta sonra öğünleri artırınca biberonla vermeyi düşünüyorum sizlerde danışın dilerseniz doktorunuza

çok sağolun öyle yapıcam💖💖
E

Esra A. ..

3 Mart 2026 23:22
5,5 aylığız bizde ..Tadımlara başladık ..Yoğurt,kaymak ,muz ,patates,havuç,karnabahar,elma,pirinç unu(zeytinyağı ekleyerek veriyorum bu arada ),yayla çorbası bunları yedirdim diyebilirim…Yumurta sarısı için bilerek bekledim ama yarın onu da başlamayı düşünüyorum ..Tadım sonunda su veriyorum ben ortasında değil …Biberonla vermeyi tercih ettim çünkü kendisi ne kadar su içmesi gerektiğini ayarlıyor ..İstemediği zaman bırakıyor biberonu bu yüzden içim de rahat oluyor açıkçası ..Ben su verirken kaşık önermiyorum tercih sizin tabiki ama ya biberon yada alıştırma bardaklarıyla verebilirsiniz ..Nasıl başlıyorsa bir süre öyle ilerliyorlar çünkü bebekler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir