Ek Gıda ve Meme Süreleri

90 görüntüleme
A

Ayten S.

3 Ağustos 2025 20:47
Sabah 7 de veya 8 kalkıyor değişiyor aslında. Ek gıda ve meme saatlerini nasıl yapmalıyım. 3 saat geçmeden yiyor gibi. Araya mesafe koysam daha iyi mi yer. Sık olduğunda çocuk az mı yer
Hilal T.

Hilal T.

3 Ağustos 2025 20:54
Kaç aylık olduğu önemli meme mama arasındaki bağlantıda. 9 aya kadar tadım süreci oluyor meme her zaman ön planda . 9. Aydan sonra önce mama teklif ediliyor daha sonra meme. Benim artık prensibim 'teklif var ısrar yok' oldu. Sıcaklar ve diş süreciyle yemek durumumuz bizimde biraz kötüleşti ama süreyi daha çok uzatınca acıkır yemek yer senaryosu yok maalesef .normal ögünlerini hazırlıyorum yerse devam, az yerse daha sonra meme veriyorum .
E

Esra B. D.

3 Ağustos 2025 21:26
Biz de 8 ayı doldurduk ek gıdaya karşı çok direnç gösteriyor. Sadece emmek istiyor. Birkaç gündür eline verebildiğim şeyleri yemeye uğraşıyor. Ama tabi çorbadır yoğurttur bu tür kaşıkla yenecek şeyleri yiyebilmesi mümkün değil. O yüzden aşırı yavaş ilerliyoruz. Ben de zorlamıyorum. 1 yaşa kadar temel besinleri süt ek gıda %25 olsa yeterli biz %5-10 arası falanızdır gerçi 🥲 Ben de teklif ediyorum ısrar etmiyorum zira etsem de elimde patlıyor hazır boş yere kendimi de çocuğu da üzmeyeyim diye akışına bıraktım biraz 😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir