Ek Gıda ve Kusma Problemi

88 görüntüleme
M

Melisa B.

26 Ocak 2026 11:19
Merhaba sevgili anne arkadaşlarım doktorumuzun onayıyla bebeğim 5 ay 11 günlükken ek gıdaya kabakla başladı ve bugün ilk tadımımızdı . Kabak tadımı çok kötü geçti yüzünü buruşturdu ve anında kustu ne yapacağım sevdirmek için bilmiyorum hiç böyle hayal etmemiştim resmen hayal kırıklığına uğradım bir kere daha denemeli miyim nolur yardım edin
İ

İrem

26 Ocak 2026 11:31
Vazgeçmeyin ve birkaç gün sonra tekrar deneyim deniliyor Melisa hanımcığım biz de tadımları bitirdik o dönem biraz daha dediğiniz gibi geçiyor ama inanın damak tadı bile değişiyor :) tarhanayı ilk zamanlar asla yemiyordu şimdi bayıla bayıla yiyor oğlum. Keyfini çıkarmaya çalışın, bulaşığıydı umduğumuz gibi geçmemesiydi zor bir süreç ama hiç de zorlamadan geçirin zaten mama ya da anne sütü asıl besin sadece onlara tanıtıyoruz o evrede
M

Melisa B.

28 Ocak 2026 10:02

İrem

Vazgeçmeyin ve birkaç gün sonra tekrar deneyim deniliyor Melisa hanımcığım biz de tadımları bitirdik o dönem biraz daha dediğiniz gibi geçiyor ama inanın damak tadı bile değişiyor :) tarhanayı ilk zamanlar asla yemiyordu şimdi bayıla bayıla yiyor oğlum. Keyfini çıkarmaya çalışın, bulaşığıydı umduğumuz gibi geçmemesiydi zor bir süreç ama hiç de zorlamadan geçirin zaten mama ya da anne sütü asıl besin sadece onlara tanıtıyoruz o evrede

İrem hanım çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için bildirimlerim kapalıymış yeni görebildim 🙏🏻💐
İ

İrem

28 Ocak 2026 10:10

Melisa Bozar

İrem hanım çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için bildirimlerim kapalıymış yeni görebildim 🙏🏻💐

Ne demek Melisa hanım 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir