Ek Gıda ve Kabızlık
110 görüntüleme

Şöhret Y.
7 Aralık 2025 19:21
Bebeğim 7 aylık oldu . Çok kabız olmaya başladı. Bazen çok sert oluyo kakası, bazen kıvam daha yumuşak görünüyor ama ağlayarak kaka yapıyor .
G
Gizemm
7 Aralık 2025 19:36
Benim kızımda oluyordu doktorumuz zeytinyağı kullanmamızı söyledi erik suyu veriyorum ve daha rahat şuan

Şöhret Y.
7 Aralık 2025 19:37
Teşekkür ederim 🧚♀️Erik suyunu evde mi hazırlıyorsunuz ? Bi de öğünlerin içine mi katıyorsunuz nasıl vereyim?
E
Emine D.
8 Aralık 2025 08:10
Oğlumda çok sert değildi kakası ama üç gün kadar yapamadığı oldu. Akşamdan biraz sıcak suyun içerisinde gün kurusu bekletiyorum bir iki tane sabah oğlum uyandıktan yarım saat sonra suyunu içiriyorum biraz sonra gün kurusunu püre haline getirip yediriyorum. Birkaç saat sonra rahat rahat yapıyor 🫠
S
Semra K.
17 Aralık 2025 06:07
Merhabalar, bunları yapmadan önce ek gıda miktarını kontrol etmekte fayda var. Ben kızımda blw ile başladım, kendi yediği sürece hiç sorun yaşamadık. Seyahat ve misafirliğe gittiğimizdekendi yemesine müsaade etmediğim için ben yedirmek zorunda kaldım. Sonucunda ağlamalı ve ağrılı bir kabızlık sürecine girdik. Burada ek gıdaya 2 gün ara verdim ve sadece mama ile besledim. Normale dönünce de blw ağırlıklı beslenmesine özen gösterdim.Kendisi yediğizaman miktarını çok güzel ayarlayabiliyor,fakat biz yedirdiğimizde kontrol kendinde olmadığı için doyduğunu anlamayıp yemeye devam ediyor. Biz 7 aylıkken başladık blw ye bu arada. Umarım bir an önce çözülür 🙏🏼🍀

Şöhret Y.
17 Aralık 2025 06:21
Ay ne güzel. Maşaallah 🧿Blw den korkuyorum . Boğazında kalırsa , gıdaların yumuşaklığını ayarlayamazsam diye .