Ek Gıda ve Formül Mama Reddi
111 görüntüleme
B
Büşra Ç.
28 Haziran 2025 08:39
Merhabalar
Bebeğim 9 aylık aç olduğunda parmağını emiyor biberon ve kaşık sokunca ağzına mamasını içiyordu ek gıdasını yiyordu şimdi ne mama içiyo ne ek gıda yiyor açlıktan ağlıyor sürekli farklı şeyler sunuyorum ama maalesef hepsine karşı savaşıyor asla yemiyor tadları hoşuna gitse de ne yapacağım bilmiyorum canım aşırı derecede sıkkın kafayı yemek üzereyimden fazlası durumdayım şuan sakin görünüyorum bebeğime karşı ama cidden çok kötü durumdayım yardımlarınızı bekliyorum
Bebeğim 9 aylık aç olduğunda parmağını emiyor biberon ve kaşık sokunca ağzına mamasını içiyordu ek gıdasını yiyordu şimdi ne mama içiyo ne ek gıda yiyor açlıktan ağlıyor sürekli farklı şeyler sunuyorum ama maalesef hepsine karşı savaşıyor asla yemiyor tadları hoşuna gitse de ne yapacağım bilmiyorum canım aşırı derecede sıkkın kafayı yemek üzereyimden fazlası durumdayım şuan sakin görünüyorum bebeğime karşı ama cidden çok kötü durumdayım yardımlarınızı bekliyorum
B
Büşra T.
28 Haziran 2025 08:58
Diş çıkarıyor olabilir belki bu dönemde iştahsızlık olabiliyor çünkü
B
Büşra Ç.
28 Haziran 2025 09:08
Evet 4.dişi çok kabardı peki aç durması bi sıkıntı yaratır mı acaba
A
Aslıhan G. Ç.
28 Haziran 2025 10:33
9. Aya girdiğimizden beri bizde öyleyiz bizim de dişlerimiz çıkıyor
B
Büşra Ç.
28 Haziran 2025 11:16
Biran önce düzelir inşallah cidden ekstra yorucu oluyor
B
Bahar A.
28 Haziran 2025 11:46
9 aylık benim kızımda 8 tane dişi var üst üste çıkarıyor bizde de iştah yok ek gıda istemiyor canım çıkıyor mamayı kucağımda oda oda gezdire gezdire en sonunda birşey dikkatini çekiyor ve içiyor ek gıdayı da ayakta durmayı sevdiği için ağlaya ağlaya yiyor.. Aç kalmasın yesin diye bin bir türlü hale giriyorum inşallah bu durum geçer 😕
B
Büşra T.
28 Haziran 2025 22:23
İştah şurupları var doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz belki işe yarar