Ek Gıda ve Emzirme Sıklığı

126 görüntüleme
G

Gonca E.

18 Haziran 2025 21:39
Merhaba bebeğim 8 aylık 2 öğün ek gıda veriyorum ama gündüz emme sıklığı çok az 2 defa gündüz gecede 3 kere emiyor . Gündüz sürekli memeyi teklif ediyorum ama asla istemiyor. Acaba yeterli mi emmesi .Kilo alımında sıkıntı yok. Ek gıda doyuruyor sanırım.
S

Sümeyra A.

18 Haziran 2025 21:53
Anneler ek gıdaya geçmeden önce sürekli emzirmeye alıştığı için çocuk büyüyünce ve ek gıdaya geçtiğinde daha az emmeye başlayınca bi afallıyor ve neden emmiyor diye kendimi sorguluyor hatta aç olduğunu düşünüyor. Bende aynı aylarda aynı şeyleri yaşadım zamanla anladım artık gündüz 2-3 defa emiyor olmasının doğal olduğunu çünkü onun dışında da ek gıda ara öğün vs alıyordu. Bizim alışmamız biraz zaman alıyor 🙂 Merak etmeyin her şey çok normal ve yolunda
B

Büşra A.

18 Haziran 2025 21:57
Benim çocuğum tam tersi her zaman emmek istiyor ek gıda sürekli istemiyor 1 yaşında sık emdiği için az yiyor
S

Sümeyra A.

19 Haziran 2025 09:52
Diş çıkarma dönemlerinde benim kızım da asla ek gıda kabul etmez ve bütün gün emer belki öyle bir dönemdir. Çünkü süt sürekli 7/24 olmuyor ve içmeye çalışsa da içemez büyük ihtimal kendini rahatlatmak istediği için sürekli memede olmak istiyordur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir