Ek Gıda ve Demir İlacı Sonrası Kaka Yapamama
58 görüntüleme

Hazen Ç.
19 Eylül 2025 19:02
Merhaba yaklaşık iki üç hafta önce ek gıda ve demir ilacına başladık doktorumuz ferrum yazdı o da benim dememle demir başlatmıyordu 9. Ayda test yapılır o zaman eksikse verilir falan dedi bende 4.aydan sonra ihtiyaçları olmuyo mu dediğimde yazdı ek gıda içinde yediğinden ver dedi ama üç gün arttırarak denettim bi miktar su da veriyordum iki haftadır çocuğum üç dört günde bir kakayla başlayıp bir haftaya kadar çıktı doktora gittiğimde karnını dinleyip bir sorun yok 10 güne kadar normal yine yapmazsa lavman yaparız dedi sonra probiyotik alabilirsin dedi yani ne yapacağımı şaşırdım bu durumları geçirmiş kişiler yardımcı olabilir mi bu arada armut kuru erik kabak vs veriyorum zeytinyağı su da veriyorum masaj ılık banyo bunları da yapıyorum ama her hafta daha geç kakasını yapıyor
Z
Zuhal M.
19 Eylül 2025 19:08
Merhaba. 4 aydan itibaren demir başlamak gerekiyor. Ve temiz icerikli olarak ocean mikrofer kullanabilirsiniz. Ferrum kabızlık yapmış olabilir. Katı gıdaya da yeni başladıysanız acele etmeden süreci ilerletmenizi tavsiye ederim

Fadile B.
19 Eylül 2025 19:09
Sıvı alımını arttırın ve demir vitamini de marka deneyerek gidin bizi ocean damla çok kabızetti ama Bestiron etmedi

Hazen Ç.
19 Eylül 2025 19:10
Bende ocean veya bestiron düşünüyordum probiyotik kullandınız mı

Fadile B.
19 Eylül 2025 19:13
Hayır kullanmadım
H
Hülya G. ..
19 Eylül 2025 19:47
Ek gıda konusunda acele etmeyin. Yani azar azar tattırın o da kabizlik yapmış olabilir. Ama ferrum benim oğlumda kabizlik yapmıştı farklı bir marka kullanabilirsiniz. Ocean kabizlik yapmadı bizde.
Z
Zeynep K.
19 Eylül 2025 19:50
merhabalar,ferrum bizde de kabizlik yapti hatta oğlum onu içtikten sonra kusmaya ve o gün hicbirsey yememeye bașladi. Belki bașka marka denerseniz sorununuz çözülebilir, biz Microfer kullaniyoruz, memnunuz😁