Ek gıda ve beslenme reddi
242 görüntüleme
M
Merve Ş. ..
30 Mayıs 2025 11:11
9.5 aylığız. Doğduğunda oluşan meme reddini yenemedik ve maalesef 9.5 aydır sağımla anne sütü alıyor. Anne sütü alsinda ne şekilde alırsa alsın deyip sagimlarima devam ediyorum. 6. Ayda ek gıdaya başladık tadimlarda çok hevesliydi kaşığa kendi uzanıyordu ama tadimlardan sonra maalesef ek gıda reddimizde başladı hiç bir şekilde ek gıda yediremiyorum iki gündür en başa döndüm tekrardan yoğurt ve hafif şeylerle vermeye çalışıyorum sütü de iştahlı içmiyor zaten zar zor süt iciriyorum 3 saatte bir besliyordum artık onu da esnettim 3 saatte bir teklif ediyorum icmežse zorlamiyorum nasıl devam etmeliyim
D
Dilan ..
2 Haziran 2025 18:00
Benimde bebeğim aynı şekilde. Tadimlarda çok meraklıydı yiyordu ama şimdi asla tadını bile merak etmiyor bildiğin kaşık reddi. 8 aylık en az 8 küsür olması lazımdı kilosu 7.500 şimdi ve çok uzun süre emmek istemiyor onu da uzun uzun emmiyor zaten
T
Tugba C.
7 Haziran 2025 19:57
Bizde 9 aylik olduk 7300 gr bizimki de hic yemek yemiyor surekli anne sutu icmek istiyor benden hic ayrilmak istemiyor.
Ş
Şirin D. A. ..
19 Haziran 2025 11:24
Benim kızımda 9.5 aylık tadımları çok güzel yaptı hevesliydi ama maalesef son 1 aydır yumurta peynir zeytin kahvaltıya dair ne varsa hiçbirini yemiyor. Ne yapmam lazım bilemedim canım çok sıkkın