Ek Gıda Tecrübesizliği

139 görüntüleme
M

Melike Y.

12 Temmuz 2025 06:34
Hanımlar merhaba oğlumla 5 buçuk aylıkken tadım lara başladık. Şuan da hala tadımlara devam ediyoruz ama artık besinleri öğün olarakta verıyorum. Bazı şeyler kafama takıldı yardımcı olabilrseniz sevinirim.
Mesela irmik, un bunları da mı 3 gün kuralına uygun şekilde vermem gerekiyor.
Reyhan Y.

Reyhan Y.

12 Temmuz 2025 07:10
Ben irmiği 3 gün kuralına göre vermedim sadece alerjik besinleri 3 gün kuralı ile uyguladım. Yoğurt, havuç, kabak, yumurta sarısı vs gibi bunları 3 gün verdim sonrasında irmik ile muhallebi yapıp verdim bir sıkıntı olmadı çok şükür
Reyhan Y.

Reyhan Y.

12 Temmuz 2025 07:11
https://www.instagram.com/ryhn.yldrmm?igsh=eXN1enJscTE2YzZh&utm_source=qr
Eğer bana yazarsanız elimde ek gıda rehberi var belki işinize yarar
M

Melike Y.

12 Temmuz 2025 07:33
Çok teşekkür ederim çokk memnun olurum paylaşırsanız ama bağlantı açılmıyor
Hanife A. .

Hanife A. ..

12 Temmuz 2025 07:36
Ben de kendimi beceriksiz hissediyorum. Yani bir şeyleri yanlış yaptım gibi. Bazı besinleri patates havuç kabak bunları üç gün kuralına göre vermedim, geçen gün havuç verdim dişini kasisin diye poposunun üstünde kızarıklık olduğunu farkettim. Yani bilgisiz ve yönlendirme olmadan yaptım 🥲 keşke daha dikkatli olsaydım. Devlette ki doktorumuz da genel geçer cevapla ek gıda sürecini anlattı.
Reyhan Y.

Reyhan Y.

12 Temmuz 2025 08:03
Instagram kullanıcı adım @ryhn.yldrmm
M

Melike Y.

12 Temmuz 2025 08:12
Ben sebzeleri meyveleri 3 gün kuralına göre verdim ama artık çocuk öğün istiyor tadım yaptırınca kaşığa bakıp ağlıyor. Sürekli aynı şeyleri verince de aynı şeyden çıkacak gibi hissediyorum bunlar tamamen iç güdüsel 😅 o yüzden buradaki annelerime danışmak istedim netice de akıl akıldan üstündür 😇 zor bir süreç bebeğin sisteminin alışma süreci gazı osu busu zor 😪
M

Melike Y.

12 Temmuz 2025 08:15
Takip isteği attım umarım doğru kişiye dir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir