Ek Gıda Tahıl Ürünleri Marka Önerisi

164 görüntüleme
S

Sena

5 Temmuz 2026 20:45
Bebeğim 5 aylık. Doktor önerisi ile ek gıdaya başlayacağım ancak irmik,tam buğday unu ve yulaf unu gibi ürünleri hangi markadan almalıyım bir türlü karar veremedim. Bilinen birçok markanın yorumlarını incelediğim zaman ürünlerin içinden kurt,böcek veya siyah parçalar çıktığı söylenmiş. Kullanıl memnun olduğunuz ve önerdiğiniz markalar nelerdir?
s

sslslsl

5 Temmuz 2026 20:52
ben beyorganikten cok memnun kaldim ama malesef sadece internet uzerinden satiliyor

eger elimde kalmadiysa weefood kullandim pek cok markette var artik kendisi ulasimi kolay oluyor

ozellikle makarnalar tarzi urunlerde de makarna lutfeni cok begeniyorum

ben alir almaz her seyi buzdolabina kaldiriyorum kurtlanma bozlma filan yasamadim hic
İlsu O. K.

İlsu O. K.

6 Temmuz 2026 00:23
Merhaba; özellikle irmik, pirinç unu, yulaf vs gibi tahılları mutlaka serin yerde ve poşetlerinde kilit yoksa kavanoza koyup saklayın çünkü çok hızlı böceklenme olur havalarda sıcak.

OG Store, Beyorganik, Makarnalütfen, Weefood ürünlerini kullandım hala kullanıyorum memnunum.

1 yaşla birlikte zeytinyağ ve erişte,tarhana gibi ürünleride Lösev dükkandan alıyorum (sitede ürünlerin içerik kısımlarında analiz raporlarıda oluyor başlangıç için belki uygun olmaya bilir )
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir