Ek Gıda Tadım Yoğurt

88 görüntüleme
A

Aslı

14 Mart 2026 21:28
Yoğurt tadım yaptık bugün 2. Gün ama resmen çocuk gazdan kıvranıyor. Yoğurt dolunmuş olabilir mi?
Fatma A. U.

Fatma A. U.

14 Mart 2026 21:53
Olabilir tabi vermeyin kesin bir süre gözlemleyin eğer sorun oluyorsa doktora götürebilirsiniz
A

Aslı

14 Mart 2026 21:54
Fatma Albina U
Olabilir tabi vermeyin kesin bir süre gözlemleyin eğer sorun oluyorsa doktora götürebilirsiniz
Teşekkür ederim
E

Esra G.

14 Mart 2026 21:56
Benim bebeğim nerdeyse 10 aylık olacak ve belli bir saatten sonra verirsem yoğurt hala dokunuyor mesela akşam üzeri gibi sürekli gazı oluyor o yüzden öğle saatlerinde veriyorum saatine de dikkat edebilirsiniz eğer alerji vs durum yoksa
A

Arzu.G

Premium Üye
14 Mart 2026 22:19
Tadım sürecinde bağırsaklar yeni tanıştığı besine tepki veriyor çok normal aslında .anne sütü ya da mama almıştır bu zamana kadar o yüzden laktoz intoleransi değildir diye düşünüyorum. Bir iki hafta ara verip sonra sabah saatlerinde tekrar deneyin yine aynı tepki olursa yine araya süre koyup tekrar deneyin çünkü sadece gaz alerji anlamına gelmez o yüzden tamamen bırakmanız da gerekmez .mercimek gibi birkaç besinde biz de yaşamıştık gaz [sorununu.araya](sorununu.araya) zaman kiyarak miktarı azaltarak verdim .1-2 ay sonra normal sindirebiliyordu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir