Ek Gıda Tadım Sebzeler
171 görüntüleme
B
Burcu ..
25 Şubat 2026 17:06
5 aylık bebeğim, doktor önerisiyle ek gıda tadımlara başladık.. Sebzeleri verirken hangi ölcüde vermeliyim? 1. Gün 1 tatlı kaşığı ile baslayıp arttırarak mı gidilecek? Şimdiden teşekkür ederim herkese cevaplar için

Hab
25 Şubat 2026 20:37
Ben 3 gün yerine 2 gün denedim sebzeleri ilk gün 1-2 çay kaşığı ile sonraki gün artırarak gittim ve her beslenme sonrası su teklif ettim benim de kızım 5 aylık
E
Emel
25 Şubat 2026 20:43
Merhaba baslarda zaten ek gıdaya alsana kadar pek yemiyorlar o yuzden doktorumuz bize ne kadar yerse birak yesin demisti zaten zamanla kendi porsiyonu belirliyor bebisler sadece alerjenik gıdalarda 3 gun kuralına uydum (yumurta vs)
B
Burcu ..
25 Şubat 2026 21:09
Merhaba baslarda zaten ek gıdaya alsana kadar pek yemiyorlar o yuzden doktorumuz bize ne kadar yerse birak yesin demisti zaten zamanla kendi porsiyonu belirliyor bebisler sadece alerjenik gıdalarda 3 gun kuralına uydum (yumurta vs)
B
Burcu ..
25 Şubat 2026 21:10
Ben 3 gün yerine 2 gün denedim sebzeleri ilk gün 1-2 çay kaşığı ile sonraki gün artırarak gittim ve her beslenme sonrası su teklif ettim benim de kızım 5 aylık
E
Ezgi ..
Premium Üye
4 Mart 2026 22:38
Ben de oglum 5 bucuk aylikken tadimlara basladim, once yogurt verdim bir tatli kasigi, iki tatli kasigi, dort tatli kasigi seklinde artirdim sonra sebzelere gectim hepsini ceviz kadar falan buharda pisirip veriyordum baslarda yemiyordu reddetti simdi goturuyor onune ne koyarsam 😅 artik puzzle tabaklarda goz karari veriyorum
Yükleniyor...