Ek Gıda Tadım
66 görüntüleme
G
Gülşen A.
6 Şubat 2026 07:36
5 ay 10 günlük tadımlara başlayacağız acaba su ne zaman ne kadar vereceğim şimdi zaten yavaştan başladım havuç ve kabak tadımı yaptım ama mama verdim su vermedim
G
Gülşen A.
6 Şubat 2026 09:30
Daha önce tadım yaptıran yok mu
A
Ayşe T.
6 Şubat 2026 11:42
Benim kızım 1 yaşına girdi ek gıdaya başlayınca su verdim ben Allaha çok şükür bi sıkıntı yaşamadım suyuda çok seviyor
G
Gülşen A.
6 Şubat 2026 11:45
Bu gün bende verdim zaten bi anda çok fazla vermedim yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum

Afranur K.
6 Şubat 2026 11:49
Kilosunun 20-25 katı olarak hesaplayın. Mesela 7 kilo ortalama 140 ml verebilirsiniz 8-9 aya kadar. Su hala 8-9. Aya kadar tadım aşamasında bir gıda olarak düşünün, daha sonra aynı bizim gibi istediği zaman verebilirsiniz.
Şeye dikkat edin, tadımları yaptıktan sonra su vermeye özen gösterin çünkü su sıfır kalorili olduğu için midesini önden boş bir gıda ile doldurmayın bu dönemde, içmezse de zorlamanıza gerek yok sadece bu süreçte suyu nasıl içeceğini vs. Öğrenecek öyle düşünün.
Şeye dikkat edin, tadımları yaptıktan sonra su vermeye özen gösterin çünkü su sıfır kalorili olduğu için midesini önden boş bir gıda ile doldurmayın bu dönemde, içmezse de zorlamanıza gerek yok sadece bu süreçte suyu nasıl içeceğini vs. Öğrenecek öyle düşünün.