Ek Gıda Tadım
74 görüntüleme
G
Gülseren Ç.
29 Aralık 2025 11:55
Arkadaşlar bebeğime ek gıda da tadımlara başladım. İlk yoğurdu verdim sevdi ve çok güzel yedi. Dün kabak verdim hiç beğenmedi öğürdü, bugünde tatlı patatesi verdim onu da öğürdü bir an tedirgin oldum ya hiç sevmezse diye, bu süreci yaşayan oldu mu benim gibi ? Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
E
Emel
29 Aralık 2025 12:40
Bizde de aynı durum olmustu yiyeceklerin dokusu degişik geldigi İcin oyle yapıyorlar 1 2 hafta icerisinde alisiyorlar duruma tadimlarda yiyeceğin tadini almasi yeterli kasik yemesine gerek yok istemezse zorlamayın aynı gıdaları farklı zamanlarda tekrar deneyin bir sure sonra alisiyorlar ben birde kendi yemediğim seyi yedirmiyorum tuz ve seker hic kullanıyorum ama ufak baharat zarar gelmez sonucta damak tadı bizimkiyle benzer oluyor bebeklerin benim bebegim hala düz haslanmıs kabak yemez ufak rendeleyip tavada pisirip yogurtla karıstırıyorum anca oyle yiyor tabi tadimlarda karistirmadan vermek onemli
G
Gülseren Ç.
29 Aralık 2025 12:47
Teşekkür ederim bilgilendirme için biraz olsun içim rahatladı🌺
A
Ayşe D.
29 Aralık 2025 13:51
Öncelikle daha yolun başındasınız içinizi ferah tutun benım oğlumda en başta yoğurt yemek istemiyordu ama suan yoğurt yıyor ve sevıyor. Zorlamayın bebeğinizi inanın bi kaç haftaya sevecek,