Ek Gıda Tadım
62 görüntüleme
B
Beyza A. ..
13 Ağustos 2025 06:34
Bebeğim şuan 5 ay 18 günlük şuana kadar yoğurt, kabak ve tatlı patates tadımı yaptık enginar ve kırmızı kapya biber tadımı yaptırabilir miyim

Fadile B.
14 Ağustos 2025 04:43
Enginar 8 ay listemizde var kırmızı kapya biber de aynı şekil bebeğiniz daha çok küçük havuç verebilirsiniz elma muz şeftali mevsim meyvelerinden karpuz kavun ishal yaptığı için ona bir şey diyemiyorum ben bu sene vermemeyi düşündüm bebeğim ishal olmasın diye yazın. Bebeğinize meyve püreleri hafif hafif yapıp verebilirsiniz sebze püreleri normal patates tattırabilirsiniz ama her şeyi hemen yemek zorunda değil liste vermedi mi Doktorunuz
B
Beyza A. ..
14 Ağustos 2025 04:48
Hayır vermedi

Fadile B.
14 Ağustos 2025 04:55
Şimdi sana öyle sitemden 6 ayı okuyacağım Umarım işine yarar patates tatlı patates havuç balkabağı avakado elma armut şeftali kayısı muz yoğurt Tuzsuz peynir pirinç irmik yulaf yumurta sarısı
7.ay
Brokoli karnabahar yeşil fasulye bezelye pırasa bamya semizotu yer elması lahana soğan sarımsak pancar domates salatalık Kavun karpuz üzüm mandalina portakal ayva tereyağı bulgur tel şehriye arpa şehriye erişte bebek makarnası yulaf unu mısır unu arpa et tavuk hindi ceviz badem tarçın nane kimyon kekik
8 ay
Maydanoz dereotu Kuşkonmaz pazı limon turp enginar yeni dünya incir kinoya Siesta buğday unu Çavdar unu balık kırmızı mercimek yeşil mercimek nohut kuru fasulye barbunya fındık fıstık kestane
7.ay
Brokoli karnabahar yeşil fasulye bezelye pırasa bamya semizotu yer elması lahana soğan sarımsak pancar domates salatalık Kavun karpuz üzüm mandalina portakal ayva tereyağı bulgur tel şehriye arpa şehriye erişte bebek makarnası yulaf unu mısır unu arpa et tavuk hindi ceviz badem tarçın nane kimyon kekik
8 ay
Maydanoz dereotu Kuşkonmaz pazı limon turp enginar yeni dünya incir kinoya Siesta buğday unu Çavdar unu balık kırmızı mercimek yeşil mercimek nohut kuru fasulye barbunya fındık fıstık kestane

Fadile B.
14 Ağustos 2025 04:55
Şimdilik sana vereceğim tarif ne biliyor musun bebeğini günde bir tatlı kaşığı yoğurt vermen istersen bunu 3 öğünde de ver ekstra içine meyve püreleri koyabilirsin sebze püreleri koyabilirsin ama şu anlık bol bol güzelce Yoğurdun yesin