Ek Gıda Tadım

81 görüntüleme
C

Cansu B.

11 Ağustos 2025 06:53
 merhabalar bebeğim 31 + 3’te 1900 kg olarak doğdu şuan düzeltilmemiş 6 ayını bitirdi. Dün ilk  kez yoğurt tadımı yaptık yoğurt tadımını yaptıktan sonra 5 dakika içerisinde ağzının etrafında kızarıklıklar hafif döküntüler başladı onun dışında herhangi bir reaksiyon olmadı yarım saat içerisinde de geçti doktorumuz ertesi gün tekrar denememi söyledi ama korkuyorum benim gibi başına gelen var mı hanımlar
K

Kübra P.

11 Ağustos 2025 07:29
Tekrar denemelisin bence de dünkinden daha az vererek deneyebilirsn. Sadece ağız kenarında ki kızarıklık alerji denemez sonrada hemen geçmiş. Muhtemelen yedirdiğiniz kaşıktandır veya siz verirken ağzını kaşıkla sıyırmış olabilirsinz
C

Cansu B.

12 Ağustos 2025 10:05
Tekrar denedim yine aynısı oldu doktor yoğurt yok dedi 3 hafta yemeyecek
G

Gonca ç. ..

12 Ağustos 2025 15:42
Merhaba bizim alerji doktorumuz yoğurt yedirince ağız kenarı kizarabilir bu alerji demek değildir dedi.sanirim yoğurdun asidinden oluyor.bizde de aynısı oldu ve testte süt ürünlerine alerjimiz yok .verdiğiniz yoğurt 2 günlük olsun fazla eski yoğurt vermeyin ekşi olmasın
F

Fatma S. ..

12 Ağustos 2025 15:54
Yoğurt öyle yapıyor bence.benim oğlum da alerji durumu yok. Ben verdiğimde hiç bişey olmadı. Tabağı alıp oynamaya başlayınca yüzü dediğiniz gibi kızardı ve geçti. Yanaklara falan temas edince öyle oluyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir