Ek Gıda Sürecinde Mama Kullanımı

29 görüntüleme
T

Tansu Y.

7 Ocak 2026 11:08
Merhabalar, Bebeğim 5 aylık günde iki kez 120 ml Sma mama kullanıyoruz. Sma mamalarının geri toplatılması ile ilgili haberleri görünce endişelendim. Bütün mamalara da şüpheyle bakıyoruz. Ek gıda tadımları yaptırmaya başlamıştım. Mamayı tamamen bıraksak sorun olur mu
A

Arzu.G

7 Ocak 2026 11:17
Sakın öyle bir hata yapmayın 9-10 aya kadar ek gıda doyum amaçlı bile olmuyor .bağırsakları sindiremez alisamaz alışana kadar da yediği yetmez vitamin protein alamaz .smalarin sorunlu olan ürünleri sitesinde açıklanmış kontrol edin gerekirse mama değişikliği yapın.inanin ki mamayı kesmek içindeki zararlı maddelerden daha zararlı olur bebeğinize.hatta Osman hocam 2-3 yaşına kadar kendi oğluna formül mama devam ettiğini söylemişti öyle düşünün. Ben de sma kullandim 1yasina kadar o yüzden bir sürü doktor açıklaması dinledim okudum araştırdım dünden beri . şu evrede anne sütü yoksa mamayi asla bırakmayın başka marka deneyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir