Ek Gıda Süreci
77 görüntüleme
B
Büşra K.
10 Ocak 2026 19:20
9 gün sonra 7 aylık olacağız tadımları hep sulu şekilde vermek durumunda kaldım çok az pütürlü dahi bıraksam boğazında aşırı derecede hırıltı oluyor. Ya kusarak ya da sık sık öksürerek gidermeye çalışıyor. Şimdiye kadar az da olsa pütürlü vermem gerekiyordu. Bu durumu yaşayan var mı önerilerinize açığım
M
Meltem G.
10 Ocak 2026 20:00
Öğürme ek gıdaya alışma doneminde normal bir durumdur aslında keşke puturlu devam etseydiniz çok çabuk alisirdi şimdi biraz daha zor olacak alışması ogurmesi sizi korkutmasın çatalla ezerek puturlu yiyeceği çok az az vermeyi deneyin bir de çiğneme gelişsin diye havuç elma gibi hafif haşlayıp eline verin kardeşim ilk yegenime sizin gibi yapmıştı 1 yaşına kadar sonrasında çok zor alıştı cocuk siz yinede erken önlem almaya başlıyorsunuz
B
Büşra K.
10 Ocak 2026 20:03
Öğürmesinden korkmuyorum hırıltı benim korktuğum durum maalesef yoğurtta bile hırıltısı çok fazla oluyor
S
Seda N.
10 Ocak 2026 20:15
Alışıyorlar zamanla, bende ilk başta pütürlü verdim istemedi dilinin üstünde bekletiyordu, bir süre sonraçatalla ezip verdim arkasından 1 çay kaşığı su verdim , birkaç gün sonra alıştı daha çok küçük , alışır
B
Büşra K.
10 Ocak 2026 20:19
Seda nur hanım hırıltı olmuş muydu