Ek Gıda Su Tüketimi

150 görüntüleme
K

Keziban G.

23 Ocak 2026 14:58
Bebeğim 7 aylık su içiremiyorum biberonda kullanmıyor sürekli tükürüyor suya nasıl alıştırabilirim
E

Emel

23 Ocak 2026 15:04
Benim bebegim de biberon pipet istemedi yaninda abartili sekilde cam bardaktan su ictik biz baya ses filan cikartarak alisti bir sure sonra cam bardaktan iciriyorum
K

Keziban G.

23 Ocak 2026 15:28
Bende bardakta veriyorum püskürtüyor öyle zorla veriyorum sizin gibi yapıcam bi daha ya onu da deneyeyim
E

Emel

23 Ocak 2026 15:43
Zorladikca inada biner hic istemez yani en azindan bizimki oyle kasıkla sanki corba iciyormus gibi de deneyin isterseniz
B

Betül ..

23 Ocak 2026 16:23
Biz kaşıkla minik minik veriyoruz suyu
İlsu O. K.

İlsu O. K.

23 Ocak 2026 17:36
Merhaba; ek gıda sürecinde su da dahil hiç bir şeyi zorlamamak gerek 1 gün denediniz aynı gün bir daha ısrar etmeyin ertesi günü deneyin. Oğlumda 10 aylık geri pıskırıtıyor normal böyle şeyler. Her seferinde farklı malzemede deneyin bir gün bardak bir gün pipet gibi yemeklerden hemen sonra verirsenizde istemeyebiliyorlar ☺
Meryem

Meryem

23 Ocak 2026 21:03
Ben kızıma ilk kaşıkla verdim sonra bardak sonra pipetli biberonla alıştı. Bu arada pipetli biberona alışması şöyle oldu benim kendi suluğumdan ben su içerken merak etti benim 2 litrelik suluğumu alıp agzına dayadı ve bir anda çekmeye başladı kana kana su içti. Siz de kesinlikle karşısında içmeye başlayın deneyin olacak merak etmeleri önemli
K

Keziban G.

23 Ocak 2026 22:17
Çok teşekkürler deneyeceğim 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir