Ek Gıda Su
109 görüntüleme

Yeter A.
13 Nisan 2026 04:12
8 aylık bebegım ej gıda aldıktan sonra su içermek ıstıyrum. Ama her içtiğinde tıkanıyor alıştırma bardağı aldm ama bi şekilde tıkanıyor az vermeye dıkkar edyrm yine aynı geciçi midir acaba bu psrınu yasayan var mı

Hatice C. ..
13 Nisan 2026 04:29
Bardakla içmek için küçük daha şimdilik kaşıkla siz verin suyu önce elinde oynasın tutma becerisi geliştirsin sonrasında zaten anlarsınız eline alabilir olucağını
M
Merve
13 Nisan 2026 05:12
Eğer bardakla zorlanıyorsa bu 30 ml olan küçük biberonlar var suluk olarak onları kullanabilirsiniz bir süre.
İ
İ.E.
13 Nisan 2026 07:10
Biz de baslarda benzerdik. Ben ilk baslarda biberonla verdim bir iki firt aliyordu. Sonra munchkin aldim valfli pipetler fazla su gelmemesi icin zor cekisli oluyor onlardan deneyebilirsiniz. Ama ilerleyen yaslarda zorlandigi icin siradan bir markaninkiyle devam ediyoruz. Munchkin 12+ay yedek pipetinden bile zor geliyor su.

Yeter A.
13 Nisan 2026 08:44
Bardakla içmek için küçük daha şimdilik kaşıkla siz verin suyu önce elinde oynasın tutma becerisi geliştirsin sonrasında zaten anlarsınız eline alabilir olucağını

Yeter A.
13 Nisan 2026 08:49
Biz de baslarda benzerdik. Ben ilk baslarda biberonla verdim bir iki firt aliyordu. Sonra munchkin aldim valfli pipetler fazla su gelmemesi icin zor cekisli oluyor onlardan deneyebilirsiniz. Ama ilerleyen yaslarda zorlandigi icin siradan bir markaninkiyle devam ediyoruz. Munchkin 12+ay yedek pipetinden bile zor geliyor su.

Yeter A.
13 Nisan 2026 08:53
Eğer bardakla zorlanıyorsa bu 30 ml olan küçük biberonlar var suluk olarak onları kullanabilirsiniz bir süre.

Hatice C. ..
13 Nisan 2026 12:28
Alıştırma bardağı derken şu damlatmayan çekince cok zor akıyor normal bardak gıbı degıl.

Yeter A.
13 Nisan 2026 23:30
Tamm öyleyse, bizde 8 aylığız ben henüz başlatmadım bazen kaşık bazende biberondan birer yudum veriyorum.
Yükleniyor...