Ek Gıda Su
145 görüntüleme
R
Rabia C. ..
6 Temmuz 2025 15:32
Anneler bebeğim 6 aylık. Ek gıdaya başlayacağım. Onun yanı süre su vermek için alıştırma bardağı veya suluk önerir misiniz? Hangisi markayı tercih etmeliyim suyunu kendisi içmesi için ?
A
Aynur K. Y.
6 Temmuz 2025 16:25
Ebebegin kendi markası öyle diğerleri ile aynı işlevi görüyor çok para vermeye gerek yok güzel
S
Saniye K.
10 Temmuz 2025 06:23
Munckhin bu konuda çok başarılı. Asla akıtma falan yapmıyor benim kızım su içmeyi sevmiyor pipetli olana alıştıramadım bu yüzden ama diğer suluğu hemen aldı akıtma yapmaması da güzel
Ö
Özge S.
11 Temmuz 2025 05:05
Avent alıştırma bardağı akıtıyor maalesef. Tavsiye etmem. Biz biraz onunla idare ettik sonra pipetliye geçtik 10.ayda. O da avent pipetli suluk. Ondan memnunum.
R
Rabia C. ..
11 Temmuz 2025 05:27
Bende aldım Avent alistirma bardagi bebegim icemiyor su akisi cok yoğun geliyor.
Ö
Özlem D. K. ..
12 Temmuz 2025 01:12
Munckhin kesinlikle akitmiyir ve koku yapmiyor ilk 10 dk anlamadı pipetle diş kaşıdı sonra çekmeye başladı ama sürekli değil ara ara tupper alıştırma bardağı vardı bende onu verdim kendi kontrolümde iciyor ama bazen çok yudumluyor galba kendini geri atıyor oyun gibi yapıyor bırakıyor 6 aylık bizim bu şekilde