Ek Gıda Sorunu

134 görüntüleme
H

Hatice Ç.

5 Ağustos 2025 21:11
Bebeğim 1 yaşına girecek . Ama ek gıda yememe konusunda çok dirayetli . İlk bir kaç kaşıkta direkt öğürme hareketi yapıyor . Toz şeklinde olan arı veya herobaby nin ek gıda ürünlerini aldım son çare muhallebi gibi suyla pişirip yediriyorum onları diğer evde yapılan pütürlü gıdalara kıyasla biraz da olsa yiyor . Herkes bu çocuğun çiğneyerek yemesi lazım diye diretiyor . Henüz sadece 3 üst 3 alt alt dişi var . Nasıl bir yol izlemem lazım
A

Aylin K.

5 Ağustos 2025 21:42
Merhaba Yemekleri taneli ve ağzında ezebilecegu şekilde yapıp onune servis etmenizi tavsiye ederim eliyle keşfedip merakla imcelemesini bekleyin ister yesin isterse yemesin bu şekilde ilerlerseniz belki biraz olumlu olur veya yedırırken ilgisini çeken konulardan bahsedin odağını degıstırın o sırada yemegı vermeye çalışın bazen de sebze veya meyveleri bütün haliyle birlikte inceleyın dokunmaya çalışsın incelesin ağzına götürmeye çalışırsa buyuk parça ağzına gelir diye kontrol altında takip edin benim tavsiyem bu
H

Hatice Ç.

5 Ağustos 2025 21:43
Teşekkür ederim Aylin Hanım♥️ bahsettiğiniz gibi yöntemleri dememeye başlamıştım birkaç gündür inşallah bir düzelme olur
M

Mervenur Ç. Ö. ..

6 Ağustos 2025 21:59
Ahh aynı sorun var bizdede çözüm bulamıyorum bir bebek hiç birşey mi sevmez 😭😭
Fadile B.

Fadile B.

7 Ağustos 2025 05:17
Pirinç lapası Harika işe yarıyor çiğnemeyi öğrenmek adına günde 3 4 defa amaç doyurmak değil çiğnemeyi öğretmek pirinçleri lapa olacak şekilde pişirin ve elinizde verin hatta oynasın kendi yemeye denesin gözetiminiz altında yavaş yavaş öğreniyor yeğenlerime bebeğime öyle denedik
H

Hatice Ç.

7 Ağustos 2025 05:39
Günümüz bebekleri işte Mervenur hanımcım🫶🏻
H

Hatice Ç.

7 Ağustos 2025 05:40
Zübeyde hanımcım aklıma gelmeyen bir fikirdi pirinç lapası. Hem duyu gelişimi için de faydası olur . Denemek lazım teşekkür ederim 💞

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir