Ek Gıda Sonucu Mama Reddi
232 görüntüleme
M
Melis K.
20 Temmuz 2026 20:09
Ek gıdaya başlayalı 2,5 hafta oldu. Son bir haftadır bebeğim biberonu reddediyor , normalden 200 ml daha az içiyor. Bu durumu yaşayanlar ve çözümler var mı
S
Selin A.
20 Temmuz 2026 22:02
Mama değişikliği yaptım. Aynı şekildeydi. Şimdi daha iyi gibi
M
Melis K.
20 Temmuz 2026 22:04
Aslında bu mamaya başlayalı 4 hafta oldu. Daha önce golden goat kullanıyorduk aşırı kusma yaptı bıraktık aptamil prosyneo ya geçtik. Mamayı mı beğenmiyordur
S
Selin A.
20 Temmuz 2026 22:07
Aslında bu mamaya başlayalı 4 hafta oldu. Daha önce golden goat kullanıyorduk aşırı kusma yaptı bıraktık aptamil prosyneo ya geçtik. Mamayı mı beğenmiyordur
M
Melis K.
20 Temmuz 2026 22:09
Ya ben şöyle düşündüm, benim kızım da golden goat kullanıyordu. farklı tatları öğrenince belki mamada da farklı tat arıyor olabilir diye düşündüm. Aptamil pronutra aldım şimdilik iyi gidiyor inşallah böyle devam eder. Öyle deneyin bakalım bir de
.
.....
20 Temmuz 2026 22:39
M
Merve
20 Temmuz 2026 23:10
Bizde de ek gıdaya başladıktan sonra biberon reddi oldu bir kaç mama değiştim ama aynı sonuçla karşılaştım uyanıkken asla almadı ilk zamanlar uykuda bile almıyordu zamanla uykuda almaya başladı sadece şu an 1 yaşına giriyor 6. Ayımızdan itibaren gündüz ek gıda gece mama ile devam ettik , ediyoruz. 12 aydır en zorlandığım konu kesinlikle biberon reddiydi biberon değiştim mama değiştim resmen mama vakti gelince ağlıyordum artık dokturumuz süreci kabul edip en gıda ile devam etmemizi söyledikten sonra rahatladım artık umarım kısa sürer
Yükleniyor...