Ek Gıda Sonrası Kusma

96 görüntüleme
G

Gözde ..

19 Temmuz 2026 22:06
Bebeğim 6 buçuk aylık, ortalama 2 buçuk haftadır ek gıda tadımlarına başladık ve bir hafta önce de probiyotik başladık çünkü gaz problemimiz devam ediyordu doktorumuz önerdi. Son birkaç gündür sürekli kusuyor midesi ağzına geliyor kusma sorunları bitmişti iki aydır ama şimdi tekrar eskiye döndük. Emzirmenin üzerinden 2 saat geçse bile sürekli boğazına kadar süt geliyor öksürüyor. Havuç yediyse sabah akşam o havucu kustuğunu görüyorum mesela. Ek gıda kaynaklı mı yoksa reflüsü mü tetiklenmiş bir şeyden dolayı mesela probiyotik?
T

Tuğba S. B.

Premium Üye
19 Temmuz 2026 22:08
Konu dışı bir şey sorucam yeni kayıt oldum soruyu soracak yeri bulamadım yardımcı olur musun
G

Gözde ..

19 Temmuz 2026 22:09
Tuğba Saraman Biçer
Konu dışı bir şey sorucam yeni kayıt oldum soruyu soracak yeri bulamadım yardımcı olur musun
Topluluk kısmına tıkladıktan sonra soracağınız sorunun hangi başlıkla uyumlu olduğuna bakın ona tıkladıktan sonra soru sorma yeri çıkıyor. Artı işareti.Uyumlu başlığınıza girin
T

Tuğba S. B.

Premium Üye
19 Temmuz 2026 22:19
Teşekkür ederim ama konu başlığı da bulamıyorum. Yeni de üye oldum. Bebeğim 1.5 aylık kakasını çok zor ve geç yapıyor bunla ilgili sorucam. Bez takibi vs var ama bunla ilgili yok
G

Gözde ..

19 Temmuz 2026 22:21
Tuğba Saraman Biçer
Teşekkür ederim ama konu başlığı da bulamıyorum. Yeni de üye oldum. Bebeğim 1.5 aylık kakasını çok zor ve geç yapıyor bunla ilgili sorucam. Bez takibi vs var ama bunla ilgili yok
Tuvalet eğitimi idrar ve kaka sorunları diye başlık var orda sorabilirsiniz
T

Tuğba S. B.

Premium Üye
19 Temmuz 2026 22:24
Ya çok teşekkür ederim sordum. Bebeğin tez zamanda şifa bulsun ins
G

Gözde ..

19 Temmuz 2026 22:25
Tuğba Saraman Biçer
Ya çok teşekkür ederim sordum. Bebeğin tez zamanda şifa bulsun ins
Rica ederim inşallah sizin de
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir