Ek Gida Saklama Kosullari

73 görüntüleme
B

Bilge D.

24 Kasım 2025 18:46
Merhaba

Bebegimde sebze meyve tadimlarini bitirdik yavas yavas corbalar ve irmik gibi pure seklinde karistirarak verme kismina gececegim ancak gunluk mu hazirlamak gerekir yoksa buzdolabinda bir gun saklayip ertesi gun yine verebilir miyiz? Siz hangi tariflerle ilerlediniz acaba tesekkurler🌸
T

Tuğba B. ..

24 Kasım 2025 19:04
Ben artanı dolaba koyup ertesi günde veriyorum.
T

Tuğba B. ..

24 Kasım 2025 19:04
Sebzeleri karıştırıp püre yapıyorum ama çok çekmiyorum pütürlü oluyor.meyveler ile irmiği pişirip püre yapıyorum
T

Tuğba B. ..

24 Kasım 2025 19:05
Kıyma ve kemik suyuna başlayacağım 7.5 aylığız
M

Melike M.

24 Kasım 2025 19:09
Ben hiç dolaba koyup tekrar yedirmedim.Hep az ve o ögünlük yapardım.Sebzeleri buharda pişirip çatalla ezip karıştırıp verdim.Meyveleri yulaf ununu pişirdim meyve ceviz(cam rendede rendelenmiş) şekilde verdim.İrmiği pişirip meyve ile karıştırıp ta verdim.Sonralarında mücver pankek gibi tariflerde yaptım.Denetebildiğin kadar çok şey denet.Seçiciliği azaltıyormuş bu
B

Bilge D.

24 Kasım 2025 19:11
Yarin irmikle meyve verimmeyi dusundum, meyveyi cig sekilde cam rendeden gecirip ekleyecegim buharda haslanmasi gerektigi soyleniyor ama her seferinde bu sekilde yapmak sart mi emin olamadim siz nasil yaptiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir