Ek Gıda Saat Başı Acıkma

114 görüntüleme
B

Belenay Ü. ..

2 Aralık 2025 11:32
Merhaba benim kızım saat başı acıkıyor çokta güzel yiyor 13 aylık 1 dilim ekmek ile bir kase çorba içiyor1saat sonra tekrar aynı açlık oluyor günde 400 cc geçmicek şekilde pastörize günlük süt içiyor sürekli acıkıyor uyku uyumuyor resmen ya
İlsu O. K.

İlsu O. K.

2 Aralık 2025 12:12
Bebeğinizim iştahlı olması ne güzel ☺ doktorunuz kilo ve beslenme ile ilgili size bir sınırlama koymadıysa ve bu yeme şeklinde sorun görmüyorsa dert etmeyin. Anneler yese dert ediyor yemese dert ediyor.. Yani ne güzel yiyor ☺🧿 eğer aşırı beslendiğini düşünüyorsanız bebeğinizin doktoruna danışmanız daha sağlıklı olur ya da uzman bir hekime onlar bir kilo kontrolü yapar belki tahlil isterse bu açlığın altında eksiklik mi var diye ☺ çorbanın sıvı olduğunu unutmayın yani acıkabilir aslında normal yetmiyor demek ki aldığı besin ☺ ayrıca az az sık sık yemesi daha sağlıklı bence yani
B

Belenay Ü. ..

2 Aralık 2025 12:13
Ya çok teşekkür ederim bazen hiç yemiyoruz haşlanmış yumurta sevmiyor yedirdiğim gün bir daha bir şey yemek istemiyor elimden ama son 1-3 haftadır bu şekilde yiyoruz sürekli 🥲
İlsu O. K.

İlsu O. K.

2 Aralık 2025 19:37
🧿 maşallah diyelim. Haşlanma vermeyin sizde yumurtayı başka türlü deneyin 13 aylık olmuş yumurtayı her türlü yiyebilir annesi belki kokusundan rahatsız oluyordur ☺ ama siz yinede gerçekten fazla besin tükettiğini düşünüyorsanız ki sanmıyorum ama ☺ bir doktorunuza danışın ayının üstünde ya da altındaysa zaten sizi yönlendirir. Sağlıkla büyüsün
H

Handan T. ..

2 Aralık 2025 19:59
Maşallah benim kızım prematüre doğdu 33 haftalık şuan 14 aylık olacak düzeltilmiş 1 yaş şuan fakat hep pütürsüz yiyor hep bilandırdan geçiriyorum pütürlüyü reddediyor sabah kahvaltıda da bulamaç yapıp veriyorum kızımın biraz yutma güçlüğü de var açıkçasıpütürlu veremiyorum bunu nasıl aşarım yardımcı olursanız sevinirim
B

Belenay Ü. ..

2 Aralık 2025 20:35
Ben hep pütürlü verdim iyice haşlayıp çatalla böler gibi eziyordum sadece bilendir kullanımı en başında olmaması gerekiyordu biraz biraz çatalla ezerek deneyin başka türlü geçiş yapmanız çok zor reddedecektir ama istikrarlı olun kızım üzümü bile bölmeden yiyor mandalina vs dahil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir