Ek Gıda Reflü!!!

65 görüntüleme
Ş

Şeyma İ. ..

10 Ocak 2026 22:16
Anne sütü+mama ile besleniyor. Doktorumuz aptamil prosyneo ve aptamil anti reflü karıştırıp vermemizi söyledi. Yatağı da hafif eğimli. Ek gıdaya kadar rahatlama sağladık. Midesi çok hassas farklı ağır b koku bile hemen kusturuyor. Ek gıdada ne yapmalıyım bilmiyorum. Hangi besinleri vermeliyim vermemeliyim. Aynı durumu yaşayan anneler hangi yolu izledini? Doktora tabii ki gideceğiz kontrolümüz var fakat önden sormak istedim.
M

Mina Ş.

10 Ocak 2026 22:22
Şeyma hanım bizde anti reflü kulanıyoruz 3 aylığız mamaya bir şey karıştırmıyoruz siz neden iki mamayı karıştırıp veriyorsunuz benmi yanlış yapıyorum acaba
Ş

Şeyma İ. ..

10 Ocak 2026 22:25
Mine hanım öncelikle geçmiş olsun. Doktorumuz bu şekilde yapmamızı söyledi. Reflü derecesine göre değişiyor olabilir. 4.5 aylıkken teşhis aldık ve başlangıç seviyesinde olduğu için doktorumuz mamanın miktarına göre bi ya da iki ölçek yeter dedi. Doktor önerisi ile bu şekilde kullanıyoruz.
M

Mina Ş.

10 Ocak 2026 22:36
Bende aptamil Ar mama veriyorum sadece aptamil Ar vermiyorum ve 5 ölçek 150 ml en son 1 aylıkken doktora gittiğimde 30 ml olarak başlarmıştı daha doktora gitmedim
M

Mina Ş.

10 Ocak 2026 22:37
Kafam çok karışık bu Ar mama yüzünden
Ş

Şeyma İ. ..

10 Ocak 2026 22:38
Her doktorun tedavi yöntemi farklı doktorumuz bize karıştırmanız daha iyi olur demişti siz yine de doktorunuza bi danışın bence 😌

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir