Ek Gıda Redliği

112 görüntüleme
A

Aysema K.

6 Ağustos 2025 19:49
Bebeyim 6 aylıken ekgıdaya başladım önce yoğurtla başladım ama yemek istemedi az olsada vermeye calıştım 3gün doldu patates havuç elma kabak sebzeli çorbalar yumurta et tavuk sonra tarhana corbası verdim onu içti bir kaç gün sonra onunda buraktı size önce yazdılarımı birkaç defa daha denedim ama yemiyo hiç bir şey yemek istemiyo ama tatlı ları çok seviyo şuan 10 aylık
Münevver K.

Münevver K.

6 Ağustos 2025 19:56
Tatlı derken aysema hanım şekerli tatlılardan yapıp mı veriyorsunuz
A

Aysema K.

6 Ağustos 2025 19:57
Az olsa bile az bir şeker koyuyorum koymazsam asla yemek istemiyo
S

Sema

6 Ağustos 2025 20:16
Şeker koyup verdiğinizden dolayı alışmış diğer yediği sebzeleri de yemek istememiesi normal biraz sizi zorlu bir süreç bekliyor gibi
Münevver K.

Münevver K.

6 Ağustos 2025 20:19
Şeker için çok çok erken başlamışsınız .. Tatlının tadını artık bilen bebekler seçici olurlar Maalesef
A

Aysema K.

6 Ağustos 2025 20:19
Ya şöyle diyim ben bütün sebzeleri denedikten sonra tatlı verdim oda birşey yesin diye onuda Cook nadir veriyom herzaman yedirdiyim birşey deyl zaten oldukça yemek yedirmeye çalışıyom sadece yediği muz köfte bide pankek
S

Sema

6 Ağustos 2025 20:30
Peki mama ya da emmesi nasıl çok sıksa ek gıdayı yemek istemiyor olabilir karnı tok oluyor çünkü
S

Sema

6 Ağustos 2025 20:31
Çünkü 9 aydan sonra ilk önceliğimiz ek gıda oluyor sütten çok yemek yemek yoksa red çok oluyor
A

Aysema K.

6 Ağustos 2025 20:34
Ya işte emek istiyo bide sıksık istiyo az az içiyo vermek istemiyom yemek yesin diye ama çok ağlıyo emese sus muyo
S

Sema

6 Ağustos 2025 20:41
Emme işini düzene oturtmanız lazım oyunlar vs gibi ilgisini başka şeye yöneltin
A

Aysema K.

7 Ağustos 2025 06:19
Debiyom ama genede biraz oynuyo sonra gene yanıma gelip ağlıyo

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir