Ek Gıda Reddi ve Mama İçiminde Azalma
65 görüntüleme
F
Fatma K. M. A.
7 Ağustos 2025 19:54
Herkese merhaba
9 aylık bebeğim pütürlü gıdalarla tadımlara başladığında her şeyi az da olsa yiyiyor yemese de en azından mamasını içiyordu. Ama son bir kaç haftadır inanılmaz seçici oldu ve 3-4 kaşıktan sonra yemek istemiyor. Meyveyi yiyiyor ama. Mama içimi de azaldı/ henüz hiç dişi yok. Diş çıkarıyor sanırım. Diş zamanı süreç böyle mi işler? Ek gıda reddi yapabildiğini biliyorum ama mamayı az içmesi de normal mi? Kan tahlillerine yeni baktırdım her şeyi çok iyi.
9 aylık bebeğim pütürlü gıdalarla tadımlara başladığında her şeyi az da olsa yiyiyor yemese de en azından mamasını içiyordu. Ama son bir kaç haftadır inanılmaz seçici oldu ve 3-4 kaşıktan sonra yemek istemiyor. Meyveyi yiyiyor ama. Mama içimi de azaldı/ henüz hiç dişi yok. Diş çıkarıyor sanırım. Diş zamanı süreç böyle mi işler? Ek gıda reddi yapabildiğini biliyorum ama mamayı az içmesi de normal mi? Kan tahlillerine yeni baktırdım her şeyi çok iyi.
E
Ebru Y.
7 Ağustos 2025 20:10
Bizde de aynı durum var çiş de yapmıyor eskisi gibi sıcaklardan heralde bende bugün götürdüm herşey normal dedi doktoru çok üzülüyorum ama ne yapsam yemedi
D
Damla Ş.
7 Ağustos 2025 21:07
Merhaba diş çıkarma sürecinde iştahsızlık, uykusuzluk ve ishal yaşıyoruz biz de. Oğlum da 9 aylık şu ana kadar 3 diş çıkardı hepsinde de bunları yaşadık. Ek gıdayı da mamayı da inanın sadece hayatta kalacak kadar tüketti her defasında. Dişler patladıktan maksimum 1 hafta sonra eskisinden daha iştahlı olarak devam ettik ama. Eğer değerleriniz normalde bence korkmayın 🫶🏻
F
Fatma K. M. A.
8 Ağustos 2025 01:37
Çok teşekkür ederim. Biraz daha için rahatladı..