Ek Gıda Reddi İştahsızlık
148 görüntüleme
M
Merve K.
14 Ağustos 2025 18:34
Oglum 5 gün sonra 1 yaşına girecek kesinlikle hiçbir şey yediremiyorum açken deniyorum tokken deniyorum iyice acıksın diye öğün atlıyorum ama hiçbir şekilde yediremiyorum ağlamaktan içi çıkıyor ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim yardımcı olur musunuz kansızlık istahsızlık yapıyor diye kanına baktık bi sorunda çıkmadı çözüm yolu arıyorum
N
Naz E.
14 Ağustos 2025 18:43
10 aylık oğlum aynı şekilde başından beri böyle sizinkide hep mi iştahsızdı
M
Merve K.
14 Ağustos 2025 18:44
Evet başladığım günden beri bu şekildeyiz hiçbir şeyi severek yediği olmadı her öğünümüz sıkıntılı
N
Naz E.
14 Ağustos 2025 18:52
Aynı durumdayım çok zor Allah sabır versin birde çevreden niye yemiyor aaaaa artık yemesi lazım olmaz gibi sözler sanki ben istemiyorum yemesini 🥺🥺 İnşallah bi an önce açılır iştahları
Ö
Özlem Y. ..
14 Ağustos 2025 18:53
Hiçbir şey gerçekten yemiyor mu ? Sizin istediğiniz gibi mi yemiyor ikisi farklı şeyler? Emiyorsa ona güveniyor olabilir
M
Merve K.
14 Ağustos 2025 18:53
Amin insallah sizde bir an önce rahatlarsınız umarım çok zor bi durum
M
Merve K.
14 Ağustos 2025 18:55
Hicbisey yemiyor evet emiyor ama bu onu ne kadar doyurabilir hiç içime sinmiyor bu şekilde
C
Canan K.
14 Ağustos 2025 19:33
Benim ilk oglum da da ayni seyleri yaşadm asla hicbirsey yediremedim ve cok stres oldm bu stresten de cocuk etkileniyor ve yesin diye zorladm daha ters tepti hic yemedi ac kalmasin diye emzirdim ve emmeye guvendi yemedi . Oyuzdrn sabır ve sakin adımlarla ilerleyin ilk emzirdiyseniz en az 1 1 bucum saat gecmesini bekleyin ye ek gidayi teklif edin ama alternatif sunmayin yemediysr agzini dilini degdirse ilk yeter sonra yine ayni araliklarla deneyin ve bu rutine alissin ha birde sosyal medya bebeklerine bakip yiyor benimki yemiyor diye kendinizi sıkmayin her bebek kendine ozeldir ve benim oglum 8 yasinda yeni sevdigi seyleri yiyor buyumedimi buyudu sukur saglikli. Saglikli ise gerisi onemli degil elbet yicek. Sevgiler.
M
Merve K.
14 Ağustos 2025 19:35
Evet haklısınız ama aç oldugunu bilerek oturamıyorum sakin sakin

Neslihan Ş.
16 Ağustos 2025 08:39
Oglum 10 ay olmak üzere yediği sadece yoğurt elindede domates salatalık,başka hiçbirşeyi kabul ettiremiyorum yoğurt un içine bişeyler karıştırıp versem fark ediyor ve reddediyor ağlayıp ağzını kitliyor .kac aydır böyleyiz bu sorun cözülürmü yeni şeyler yermi pek umudum yok bende yıprandım .
M
Merve K.
16 Ağustos 2025 08:43
Yemeyen cocuk gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun
C
Canan K.
16 Ağustos 2025 12:01
Kesinlikle katılıyorm cok yıpraniyo insan suan 2. Oglum 10 aylik o da abisinin yolindan gidiyor ama en azindan agzina 2 lokma bisey koyabiliyorm fazlasi yok ama mesela corba asla iciremiyorm kasikla bisey yemiyor ama 1. Cocukta yaptigimi kendime yapmiyorm rahat olmak lazmmis yemezse yemesin zorladikca cunkü daha ters tepiyo