Ek Gıda Reddi Hocalarım Lütfen Yardım

77 görüntüleme
E

Edanur D. ..

6 Ağustos 2025 23:20
Merhaba bebeğim 7 aylık ama hala evde yaptığım sebze pürelerini yemiyor kendime yaptıgım yemeklerden veriyorum hiç bir şekilde yemiyor agızını açmıyor anne sütü ile besleniyor ve doymuyor ne yapabilirim
Beyza E.

Beyza E.

7 Ağustos 2025 01:24
İlk üç ya sadece tadım yapması yeterli, doymasını bekleyecek kadar yemese de sorun olmaz. Tattırmaya devam edin. Oyunlarda sevdirerek yaptırmak önemli, gerekirse önüne koyalım kendi yesin 😌
K

Kübra Ö. ..

7 Ağustos 2025 04:14
Hic zorlamayın benim oglumda diş döneminde olduğu için 6.aydan beri hiç bisey yemek istemiyor yaptığımız tek şey onun tüm ogunlerini bizim yemek saatimiz denk getirmek oldu yerkende gerçekten zevk alıyormuş gibi yaptık onun yemeğinden yiyormuş gibj yapıp ona vermedim bir iki dk sonra ona uzatınca biraz daha hevesli davrandı sizi yemek yerken vs görsün belki faydası olur
F

Fatma S. ..

7 Ağustos 2025 09:41
Bizde böyle başladık meyve bile yemiyordu.ağlamaya başlayıp mam diyordu. Biberona mama yapınca içiyordu. 8. Ayda güncelleme geldi sanki çocuğa şu 3 gündür ne versem yiyor.dişleri çok zor çıkardı ondan olduğunu düşünüyorum. Sizinde geçiçi olabilir dişler çok etkiliyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir