Ek Gıda Reddi

128 görüntüleme
U

Umut S.

13 Temmuz 2026 17:35
Bebeğim 8 aylık doğduğundan beri ne anne sütü ne mama içmedi zorla şırıngayla besliyorum aylardır . Ek gıdayı ilk haftalarda iyi yiyordu son bir haftadır ağzını bile açmıyor. Çeşit çeşit yemek yapıyor bazen de kendi yediklerimizden önüne koyuyorum ama yemiyor . Eline verip kendi yemesini bilmiyor verdiğimde oynayıp yere atıyor ağzına bile götürmüyor. Ne yapmam lazım kilo alımı sınırda . Çok zorlanıyorum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum kendimi ona bağırırken buluyorum . Bu vicdan azabı beni bitiriyor
Tay

Tay

13 Temmuz 2026 19:21
Diş dönemleri oluyo ondan olabilir mama benim ki sevene kadar hep değiştirdim şimdi ilk ek gıdaya başladığında oda atıyor bazen yiyene yapıyor ben örtü serip onu makarna falan başladım öyle hem. Oynadı hem yediydi sinirlenmekte haklısın ama bunlar olucak
B

Bägül E.

13 Temmuz 2026 21:30
Canım anne, çok zor günler geçiriyorsunuz, vicdan yapmayın siz elinizden geleni yapıyorsunuz, Allah yardımcınız olsun, kocaman sarıldım 輸
U

Umut S.

13 Temmuz 2026 23:22
Bägül Erejepowa
Canım anne, çok zor günler geçiriyorsunuz, vicdan yapmayın siz elinizden geleni yapıyorsunuz, Allah yardımcınız olsun, kocaman sarıldım 輸
Teşekkür ederim 7 buçuk aydır bi bebeği gece gündüz şırıngayla beslemek o kadar zor ki anlatamam yıpranıyorum o yüzden
U

Umut S.

13 Temmuz 2026 23:23
Tay
Diş dönemleri oluyo ondan olabilir mama benim ki sevene kadar hep değiştirdim şimdi ilk ek gıdaya başladığında oda atıyor bazen yiyene yapıyor ben örtü serip onu makarna falan başladım öyle hem. Oynadı hem yediydi sinirlenmekte haklısın ama bunlar olucak
Yemeyen çocuk çok zormuş
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir