Ek Gıda Reddi

123 görüntüleme
H

Hamide K.

Premium Üye
10 Temmuz 2026 11:22
Bebeğim anne sütü alıyor ısrarla ek gıda istemiyor oyunla felan iki öğün zar zor alıyor hep ağlama hep meme istiyor istemeyerek yerde kusuyor 9 buçuk aylık oldu nedir çözüm yeterli mi iki öğün
Ç

Çağla Ö.

10 Temmuz 2026 13:08
İki öğün yeterli hiç zorlamayın sosyal medyada göründüğü gibi olmuyor benim bebeğimde bir yaşında 3 öğün anca yiyiyor ara öğün yemiyo meyve sevmiyo kilo alımı normalse hiç sıkıntı yapmayın
Begüm A.

Begüm A.

10 Temmuz 2026 13:16
Ben de aynı durumdayım sadece çorba yemek istiyor meyve sadece dişini kaşımak için istiyor sebze yi çok zorla alıyor ne yapayım bilmiyorum bir sürü de tarif deniyorum yok çöpe gidiyor kilosu iyi ama boyu kısa benimkinin üzülüyorum hee öğün saati geldiğinde
H

Hamide K.

Premium Üye
10 Temmuz 2026 13:45
Kilo genel bazda normal dışarı gözünde zayıf benim ve dr gözü normal
Ç

Çağla Ö.

10 Temmuz 2026 13:54
Boy genetikten de kısa olabilir önceden herşeyi yiyiyodu şu an gerçekten yemek istemiyo zorlamıyorum bide sık sık beslemiyorum iyice acıkınca yiyiyor
Ç

Çağla Ö.

10 Temmuz 2026 13:55
Dr için kilo normalse hiç sıkıntı yapmayın
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
10 Temmuz 2026 13:56
Ek gıda reddi, birçok anne-babanın karşılaştığı bir durumdur. 9 buçuk aylık bebeğinizi ek gıdaya teşvik etmek için bazı yöntemler deneyebilirsiniz.

Sabır ve süreklilik: Ek gıdaya alışması zaman alabilir. Sabırlı olun ve denemeye devam edin.
İlk önce bebeğinizin hazır olduğundan emin olun: Bebeğinizin fiziksel ve duygusal olarak ek gıdaya hazır olduğundan emin olun.
Bebeğinizin ilgi alanlarına girin: Bebeğinizin sevdiği yiyecekleri deneyin.
Ek gıdayı doğru zamanda verin: Anne sütü veya mama ile beslendikten 1-2 saat sonra ek gıdayı verin.
* Tekrar denemek: Aynı yiyeceği birkaç gün arayla tekrar deneyin.

İki öğün ek gıda alınması yeterli olabilir.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir