Ek Gıda Reddi
115 görüntüleme
R
Rabia ..
25 Mayıs 2026 19:21
Dişten kaynaklı ek gıdayı bazen reddediyor bu durumda neler yapıyosunuz, sevdiği yiyecekleri mi hazırlıyosunuz yemediğinde başka bişeyler mi yedirmeye çalışıyorsunuz, ağzını bazen hiç açmıyor iyice acıkmasını mı bekliyim mama mı hazırlamalıyım

Göktenur B.
25 Mayıs 2026 19:40
Benimki 10. Ayına girmek üzere asla zorlamıyorum bı gün önce bayılarak yediğini ertesi gün yemiyor sabah öğününü asla yemiyor özellikle saat 6 7 arası uyanıyor emzirmiyorum acıksın diye sevdiği şeyi de versem sabah yemiyor bende öğlen ara ve akşam öğünü veriyorum yemek isterse yediriyorum istemezse zorlamıyorum ama mutlaka aç olmasını bekliyorum ona verirken
R
Rabia ..
25 Mayıs 2026 19:46
Öğünler arası 3 saat oluyor muhakkak, kahvaltıyı zor yiyor zaten, az yediği için öğlen yemeğini tam kahvaltıdan 3-3 buçuk saat sonra yaptırıyorum genelde yer, ama bu kez az yedi, ara öğünde iki kaşık meyve püresi yedi, akşam yemeğini hiç yemedi aç olduğuna eminim aslında, mamayı da uyurken veriyorum sadece o yüzden gün içinde içirmek istemedim aç olsun ki yesin diye, 1 yaşına girecek yakında şu ek gıdayla hep bi sorunlu ilerledik
Yükleniyor...