Ek Gıda Reddi

132 görüntüleme
E

Elif T. ..

25 Nisan 2026 00:02
Bebeğim 7 buçuk aylık 5 ayından itibare dr önerisi ile ek gıda tadımlarına başladık ama hiç bir şeyi istemiyor şuan sadece kendi tutmak ağızına götürecek şeylere red vermiyor çorba sebze püreleri yoğurt tarzı kaşıkla hiç bir şey istemiyor tadım bile çok zor bizim için yumurta yemiyor ne yapıcam bilmiyorum bu süreç geçici mi başından geçen var mı
E

Eda P.

25 Nisan 2026 00:04
Benim 13 aylık oğlumda aynı hiç yemiyor sadece sürekli emmek istiyor kilosu çok az bazen saatlerce aç bırakıyorum diyirum belki bu sefer yer diye ama asla yemiyor
Emel C.

Emel C.

25 Nisan 2026 00:27
Dönem dönem reddediliyorlar kendi yiyebilecegi büyüklükte yiyecekler verip yemeye tesvik edebilirsiniz benim bebegim 1 yaşında asla sulu kıvamda birsey yemiyor tadım pek yapamadık direkt katı yemeye başladı bi zararini gormedim
D

D ..

25 Nisan 2026 00:41
zorlamayın zamanla düzeliyor 7 aylıkken bebeğim de öyleydi bi tadına bak diye yalvarıyordum 🤣
A

Arzu.G

25 Nisan 2026 00:55
Zorlamayın zaten tadım süreci farklı şekillerde sunmaya devam edin bir kaşık yese bile yeterli şuan yeterki tadını alsın amaç doymak değil zaten [9.aya](9.aya) kadar . Kendi yemek istiyorsa verin kaşığı eline denesin parmak besinler verin .iki ay sonra çok daha farklı olacak zaten canınızı sıkmayın geçici hepsi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir